Ράσφορντ: Νέο γκράφιτι με υπέροχο μήνυμα σε δημοτικό σχολείο (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ράσφορντ: Νέο γκράφιτι με υπέροχο μήνυμα σε δημοτικό σχολείο (pic)

bet365

Με σκοπό η δύναμη και το σθένος του για ένα καλύτερο αύριο να μεταφερθεί σε περισσότερα παιδιά, ο Μάρκους Ράσφορντ απέκτησε νέο γκράφιτι, σε δημοτικό σχολείο στο Γουίγκαν.

Ο Ράσφορντ αντιλαμβάνεται με τον καλύτερο τρόπο πως εκείνοι που τον στηρίζουν, τον λατρεύουν και του αναγνωρίζουν την τεράστια προσπάθεια για μια καλύτερη Αγγλία και το ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο, είναι πολύ περισσότεροι από τους haters και τους ανεγκέφαλους ρατσιστές.

Σε δημοτικό σχολείο στο Γουίγκαν εμφανίστηκε νέο γκράφιτι με την μορφή του, από τον αρτίστα Σκοτ Γουίλοκ, το καλλιτεχνικό όνομα του οποίου είναι Snow Graffiti.

Το μήνυμα που συνοδεύει το γκράφιτι του Ράσφορντ αναφέρει: «Δεν είμαστε ευγενικοί για να μας προσέξουν. Είμαστε ευγενικοί γιατί αυτό είναι το σωστό».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

PREMIER LEAGUE NEWS FEED