Φέρντιναντ για Τιάγκο: «Το 2013 με πήρε τηλέφωνο για να παίξει στη Γιουνάιτεντ»!

Φέρντιναντ για Τιάγκο: «Το 2013 με πήρε τηλέφωνο για να παίξει στη Γιουνάιτεντ»!

bet365

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα μπορεί εν έτει 2021 να βρίσκεται στη Λίβερπουλ, ωστόσο, πριν από 8 χρόνια ψαχνόταν για να καταφέρει να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκάλυψε ο Ρίο Φέρντιναντ!

Ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» αναφέρθηκε στο στόρι που είχε εκτυλιχθεί το καλοκαίρι του 2013 έπειτα από εκπληκτικές εμφανίσεις του Τιάγκο στο Euro u-21, όπου είχε κατακτήσει το τρόπαιο με την εθνική Ελπίδων της Ισπανίας.

Μάλιστα, ο Τιάγκο είχε κοντραριστεί με τους «κόκκινους διαβόλους» και σε φιλικό προετοιμασίας το 2011, κάνοντας τους παίκτες της αγγλικής ομάδας να τον κρατήσουν στη μνήμη τους με όσα έκανε στο γήπεδο...

«Προτού ο Τιάγκο φύγει από την Μπαρτσελόνα, με πήρε τηλέφωνο. Παίζαμε με την Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ για την προετοιμασία και ήταν εκπληκτικός. Έπαιζε ως “δεκάρι” και πέτυχε κι ένα τρομερό γκολ. Τον γνωρίζαμε από το 2011 και εμείς το 2013 είχαμε πλέον προπονητή τον Μόγιες.

Με πήρε τηλέφωνο ο Τιάγκο να μου πει ότι θα ήθελε πολύ να παίξει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήθελε να μιλήσει με κάποιον. Εγώ μίλησα με τον σύλλογο και τον Εντ Γούντγουορντ και πήρα την απάντηση πως ήμασταν καλά και δεν χρειαζόμασταν παίκτη στη θέση του...» ήταν η αποκάλυψη του Ρίο Φέρντιναντ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα