Αγγλία: Επίσημα στο 100% η διάθεσιμη χωρητικότητα στα γήπεδα από τις 19 Ιουλίου!

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία: Επίσημα στο 100% η διάθεσιμη χωρητικότητα στα γήπεδα από τις 19 Ιουλίου!

bet365

Η ημέρα ολικής άρσης των μέτρων στην Αγγλία είναι η 19η του μηνός και τότε θα ανοίξουν διάπλατα όλα τα γήπεδα στο 100% της χωρητικότητάς τους, δίχως να απαιτείται πιστοποιητικό από τους πολίτες!

Όπως αναφέρουν οι Times, ο Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις για το διάπλατο άνοιγμα των γηπέδων και την επιστροφή της Αγγλίας στην απόλυτη κανονικότητα έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι από τις 19 του μηνός σε όλα τα γήπεδα η διαθέσιμη χωρητικότητα θα είναι στο 100%, η νέα Premier League θα έχει ξανά ζωή, ενώ, δεν θα απατείται καν κάποιο πιστοποιητικό από τους οπαδούς!

Υπενθυμίζεται πως το «Γουέμπλεϊ» στους ημιτελικούς και τον τελικό του Euro θα γεμίσει μέχρι τις 60.000 κι όχι στο φουλ...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED