Τότεναμ: Συμφώνησε με Νούνο Εσπιρίτο για τον πάγκο της (pic)

Τότεναμ: Συμφώνησε με Νούνο Εσπιρίτο για τον πάγκο της (pic)

Κώστας Τόπας
Τότεναμ: Συμφώνησε με Νούνο Εσπιρίτο για τον πάγκο της (pic)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ετοιμος να επιστρέψει στους πάγκους για λογαριασμό της Τότεναμ είναι ο Νούνο Εσπιρίτο, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Από τον Ιούνιο Τότεναμ και Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Τελικά, όπως αναφέρει το «Sky Sport», οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους, καθοδηγώντας τα «σπιρούνια» τη νέα σεζόν.

Ο Νούνο Επιρίτο μετά το «διαζύγιο» του με την Γουλβς ήταν σε συζητήσεις με τις Έβερτον και Κρίσταλ Πάλας, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν η Τότεναμ ήταν αυτή η οποία τον κέρδισε.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.