Ο Μανέ πήγε να επιβλέψει το νοσοκομείο στην γενέτειρά του (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μανέ πήγε να επιβλέψει το νοσοκομείο στην γενέτειρά του (pics)

bet365

Έχοντας φροντίσει για την ανέγερση νοσοκομείου στην περιοχή που μεγάλωσε, ο Σαντιό Μανέ επισκέφθηκε το ιατρικό κέντρο για να ελέγξει την λειτουργία του και φυσικά να δει τους χώρους.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπουλ είναι γνωστό πόσο αγαπάει την πατρίδα του, αλλά και την πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Διαθέτει χρήματα για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπατριωτών του, έχει βοηθήσει στην ανέγερση σχολείου και νοσοκομείου και οτιδήποτε χρειαστούν οι συντοπίτες του είναι πάντοτε εκεί.

Με την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα πάτρια εδάφη, πήγε και στο ιατρικό κέντρο του οποίου η δημιουργία οφείλεται σ' εκείνον και φιλοξενήθηκε στους χώρους...

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

PREMIER LEAGUE NEWS FEED