Αγγλικά ΜΜΕ: «Συμφώνησαν Τσέλσι και Χάαλαντ»

Αγγλικά ΜΜΕ: «Συμφώνησαν Τσέλσι και Χάαλαντ»

Αγγλικά ΜΜΕ: «Συμφώνησαν Τσέλσι και Χάαλαντ»

bet365

Για συμφωνία της Τσέλσι με τον Ερλινγκ Χάαλαντ κάνουν λόγο τα βρετανικά ΜΜΕ, τονίζοντας πως απομένει η συγκατάθεση της Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αγγλία ο Ερλινγκ Χάαλαντ αποφάσισε να γίνει κάτοικος Λονδίνου καθώς είπε το «ναι» στην Τσέλσι!

Ο Νορβηγός επιθετικός, που περνά τις διακοπές του στη Μύκονο αυτό το διάστημα, φέρεται να αποδέχτηκε την προσφορά της Τσέλσι και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να δώσει την συγκατάθεσή της η Ντόρτμουντ με την οποία έχει συμβόλαιο.

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 230 εκατ. ευρώ (330.000 ευρώ την εβδομάδα), ποσό που θα είναι το μεγαλύτερο που θα έχει δαπανηθεί ποτέ στο ποδόσφαιρο.

Στην Ντόρτμουντ δηλώνουν πως δεν έχουν πρόθεση να τον δώσουν σε άλλη ομάδα, ωστόσο το δέλεαρ της πρωταθλήτριας Ευρώπης και το συνολικό ποσό πιθανόν θα κάνει τον γερμανικό σύλλογο να δώσει την συγκατάθεσή του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να δοθούν και ανταλλάγματα, με τον Τάμι Άμπραχαμ να συγκαταλέγεται σε αυτά. Ο Χάαλαντ ήταν επιθυμία του Τούχελ, με αρκετούς μεγάλους συλλόγους, όπως η Ρεάλ να κυνηγούσαν επίσης τον Νορβηγό επιθετικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα