Η Τσέλσι άρχισε επαφές για τον Χάαλαντ, αλλά θα χρειαστεί υπέρβαση!

Η Τσέλσι άρχισε επαφές για τον Χάαλαντ, αλλά θα χρειαστεί υπέρβαση!

bet365

Η Τσέλσι έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό της τον Χάαλαντ σε ένα deal που θα πρέπει να δώσει ένα ποσό 170 εκατομμυρίων λιρών συν τον Έιμπραχαμ.

Η αγγλική Daily Mail σε αναλυτικό της ρεπορτάζ στέκεται στο ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον Νορβηγό επιθετικό της Ντόρτμουντ και ότι έχει ήδη μπει σε διαδικασία επαφών και διαπραγματεύσεων. Ο Τούχελ έχει ξεκαθαρίσει το πόσο πολύ θέλει τον παίκτη, όμως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα χρειαστεί ένα ποσό στα 170 εκατομμύρια λίρες, αλλά και τον Έιμπραχαμ στα ανταλλάγματα.

Εκτιμάται παράλληλα πως ο Χάαλαντ θα ζητήσει από την Τσέλσι απολαβές που θα φτάνουν στις 300.000 λίρες ανά εβδομάδα. Η Ντόρτμουντ έχει διευκρινίσει πως δεν θέλει να πουλήσει τον επιθετικό της, όμως ο ίδιος ο παίκτης τη σκέφτεται τη μεταγραφή.

Ο Εϊμπραχαμ κοστολογείται γύρω στα 40 εκατομμύρια οπότε μπορεί να παίξει ρόλο στην έκβαση της μεταγραφής. Παράλληλα, ο Χάρι Κέιν που φέρεται να αποτελεί επίσης στόχο είναι δύσκολο να φύγει από την Τότεναμ, ενώ ο Λουκάκου θέλει να μείνει στην Ίντερ. Η Τσέλσι θα έχει ένα γεμάτο καλοκαίρι καθώς ο Τούχελ θέλει να αλλάξει την ομάδα με βάση τα δικά του δεδομένα. Θα χρειαστεί φορ, στόπερ, κεντρικό χαφ, μπακ, ενώ υπάρχουν 14 παίκτες που μπορεί να φύγουν με δανεισμό ή με μεταγραφή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα