Γουλβς: Πωλητήριo αντί 15 εκατ. ευρώ στον Βινάγκρε και ντέρμπι Σπόρτινγκ - Μπενφίκα

Γουλβς: Πωλητήριo αντί 15 εκατ. ευρώ στον Βινάγκρε και ντέρμπι Σπόρτινγκ - Μπενφίκα

bet365

Η Γουλβς παραχωρεί τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Βινάγκρε, αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ και οι Μπενφίκα, Σπόρτινγκ δίνουν μεταγραφικό ντέρμπι για να τον αποκτήσουν. Το ατού των Αετών.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό και το δεύτερο με το ίδιο καθεστώς στη Φαμαλικάο. Ο 22χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ επιστρέφει στη Γουλβς, αλλά είναι πιθανό να φύγει ξανά. Αυτή τη φορά με μεταγραφή.

Οι Λύκοι έχουν ορίσει την τιμή πώλησής του στα 15 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο. Οι δύο ομάδες της Λισαβόνας, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ, δίνουν ντέρμπι - μεταγραφικού χαρακτήρα αυτή τη φορά - για να τον αποκτήσουν.

Μπορεί τα Λιοντάρια να έχουν προχωρήσει τις επαφές (με τα χρήματα που θα εισπράξουν από τη σίγουρη πώληση του Νούνο Μέντες), αλλά οι Αετοί σύμφωνα με την Α Bola έχουν ένα πλεονέκτημα. Θέλουν να βάλουν στο deal τον 26χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, Κάρλος Βινίσιους (επέστρεψε από το δανεισμό στην Τότεναμ), τον οποίον θέλει η Γουλβς για να μειώσουν την τιμή.

Και σε αυτήν την υπόθεση κομβικό ρόλο έχει ο Πορτογάλος super agent, Ζόρζε Μέντες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα