Η ενδεκάδα του Πελέ για το FIFA 21 έχει μόνο τρεις αμυντικούς
Το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι FIFA 21 κάλεσε τον Πελέ να βγάλει τη δική του καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών και ο «Βασιλιάς» μπορεί να μην έβαλε τον εαυτό του, επέλεξε όμως μία σύνθεση φουλ... επιθετική.
Τρεις αμυντικοί όλοι κι όλοι. Οι Κάρλος Αλμπέρτο - πρώην μπακ, συμπαίκτης του στην εθνική Βραζιλίας που έφυγε από τη ζωή το 2016 - μαζί με τους Σέρχιο Ράμος και Τιάγκο Σίλβα μπροστά από τον Μάνουελ Νόιερ.
Από εκεί και έπειτα μόνο επίθεση. Ντιέγκο Μαραντόνα, Μοχάμεντ Σαλάχ, Νεϊμάρ, Σον, Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Κιλιάν Μπαπέ. Δείτε τις επιλογές του 80χρονου Βραζιλιάνου:
The GOATs' GOAT
— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) May 31, 2021
.@Pele's Featured Squad Battle side is available to challenge in #FUT in #FIFA21, for a limited time. pic.twitter.com/7qNiDSTtSW
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.