Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ 1-2: Δίψα για τίτλο και με τα... δεύτερα!

Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ 1-2: Δίψα για τίτλο και με τα... δεύτερα!

bet365

Ο Κλοπ έκανε εννέα αλλαγές, αλλά αυτή η Λίβερπουλ παραμένει διψασμένη για το πρωτάθλημα. Νίκη 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Σαουθάμπτον, στο -1 από τη Σίτι και φύγαμε για φινάλε... θρίλερ!

Oι τραυματισμοί... τρόμαξαν τον Γιούργκεν Κλοπ, έτσι, στο Σεντ Μέρις παρουσίασε την ομάδα του με εννέα αλλαγές. Ωστόσο, οι Reds δεν... καταλαβαίνουν από εμπόδια, διψούν τόσο πολύ για την κούπα που πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Σαουθάμπτον (2-1) και βρέθηκαν στο -1 από την κορυφή.

Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Γουλβς, θέλουν νίκη και παράλληλα δώρος του... Τζέραρντ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Εξαιρετικός σε ακόμα ένα ματς ο Τσιμίκας, τον οποίο αγκάλιασε μετά το τέλος ο Κλοπ.

Η Σαουθάμπτον μπήκε δυνατά, πίεσε και βρέθηκε και μπροστά στο σκορ στο 13ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Ρέντμοντ, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Άλισον. H Λίβερπουλ αντέδρασε, ανέβασε το ρυθμό της, πίεσε και κατάφερε στο 25ο λεπτό να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ζότα μοίρασε ιδανικά στον Μιναμίνο, ο οποίος με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Ζότα, Τζόουνς και Φιρμίνο ήταν κινητικοί, δημιούργησαν κινδύνους, αλλά χωρίς να έρθει το πολυπόθητο γκολ.

Στην επανάληψη, η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά, κυκλοφορούσε καλύτερα και δημιουργούσε κινδύνους. Ο Τσιμίκας λίγο έλειψε να δώσει ακόμη μία ασίστ στην σεζόν, στον Ντιόγο Ζότα στο 50’, αλλά το σουτ του Πορτογάλου πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Χάρβεϊ Έλιοτ δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά από δύσκολη γωνία.


Η πίεση συνεχίστηκε και στο 67’ ήρθε το γκολ λύτρωσης! Ο Τσιμίκας σέντραρε, ο Ελιονούσι δεν έδιωξε καλά και η μπάλα από το κεφάλι του Μάτιπ, κατέληξε στα δίχτυα. Mέχρι το τέλος του ματς, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είχαν τον έλεγχο, δεν απειλήθηκαν και πήραν μια σπουδαία νίκη, ελπίζοντας πως το φινάλε θα είναι... κόκκινο!

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχουτλ): ΜακΚάρθι, Γουόκερ - Πίτερς, Λιάνκο, Στέφενς, Σαλισού, Ρέντμοντ, Ελιουνούσι, Τέγια (71΄Άρμστρονγκ), Ντιαλό (71΄Ρομέου), Γουόρντ Πράουζ, Μπρόχα (82΄Άνταμς)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Γκόμεζ (46΄Χέντερσον), Μάτιπ, Κονατέ, Τσιμίκας, Μίλνερ, Τζόουνς, Έλιοτ (65΄Οριγκί), Ζότα, Μιναμίνο, Φιρμίνο (83΄Κεϊτά)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα