ΠΑΟΚ - Ρέιντζερς 0-4: «Λύγισαν» οι πρωταθλήτριες, νοκ-άουτ από το Champions League

Newsroom
ΠΑΟΚ - Ρέιντζερς 0-4: «Λύγισαν» οι πρωταθλήτριες, νοκ-άουτ από το Champions League

bet365

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ κατέρρευσαν στο β΄μέρος και υπέστησαν βαριά ήττα στην Κατερίνη από την πρωταθλήτρια Σκωτίας, Ρέιντζερς (0-4), αποχαιρετώντας έτσι την Ευρώπη στον τελικό του προκριματικού ομίλου του Champions League.

Πάλεψαν για την υπέρβαση, αλλά τα ατομικά λάθη και η εμπειρία του αντιπάλου στοίχισαν εν τέλει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στην Κατερίνη από τη Ρέιντζερς κι έχασε το εισιτήριο που οδηγεί στον δεύτερο γυρο του Women's Champions League.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος προέρχονταν από την επιβλητική πρόκριση επί της πρωταθλήτριας Ουαλίας, Σουόνσι και έδειχνε έτοιμη για μια ακόμα υπέρβαση, στόχος που παρέμενε ζωντανός στα πρώτα τέσσερα λεπτά. Τα κορίτσια του coach Κανάτα κράτησαν μακριά από την εστία τους τις παίκτριες των Προτεστάντων, δεν δέχθηκαν τελική στην εστία και είχαν δύο δοκάρια με την Ακίντα στο 12' και τη Βαρδαλή στο 33'!

Το γκολ που θα έδινε ξεκάθαρη «ένεση» αυτοπεποίθησης, όμως, δεν ήρθε και λίγα λεπτά μετά την ανάπαυλα, από την κακή εκτίμηση της Χατζηχαριστού σε άτσαλο γέμισμα της Ντόχερτι, η μπάλα «έσκασε» στο έδαφος και πέρασε από πάνω της, καταλήγοντας στα δίχτυα. Η «ψυχρολουσία» επηρέασε εμφανώς τις γηπεδούχους και η Ρέιντζερς το εκμεταλλεύτηκε, βάζοντας γερά θεμέλια πρόκρισης με την Ντέιβισον στο 58'.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών, το πράγμα έγινε χειρότερο για τον ΠΑΟΚ καθώς από πονηρή εκτέλεση κόρνερ και νέα κακή εκτίμηση της κίπερ του Δικεφάλου του Βορρά, η Γκούνη κλήθηκε να απομακρύνει τη μπάλα προ της γραμμής αλλά χωρίς επιτυχία (0-3). Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε η Άρνοτ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ (Λ. Κανάτας): Χατζηχαριστού, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Γκορνέλα, Βαρδαλή, Χαλατσογιάννη, Καλέση (57' Μπασούρη), Ακίντα (76' Πέντερσεν), Βλασσόπουλος.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα