Ο Λεβαντόφσκι είναι μεγάλος fan της Αλέξια Πουτέγιας

Newsroom
Ο Λεβαντόφσκι είναι μεγάλος fan της Αλέξια Πουτέγιας

bet365

Ο πολύπειρος στράικερ της Μπάγερν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Αλέξια Πουτέγιας και εμφανίστηκε χαρούμενος για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου Γυναικών!

Οι περισσότεροι την γνώρισαν στην πρόσφατη απονομή της «Χρυσής Μπάλας» όπου βραβεύτηκε ως η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου Γυναικών σίγουρα είχαν ακούσει για τα... κατορθώματά της πολύ νωρίτερα. Ο λόγος για την Αλέξια Πουτέγιας την μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα και κορυφαία παίκτρια στον κόσμο.

Η διεθνής άσος παρευρέθηκε στα το Globe Soccer Awards για την βράβευση των καλύτερων του 2021 μαζί με άλλα αστέρια του αθλήματος όπως (ο νικητής) Κιλιάν Μπαπέ αλλά και ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο πολύπειρος στράικερ πήρε το βραβείο του καλύτερου σκόρερ της χρονιάς. Ενώ η Πουτέγιας αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια της χρονιάς!

Λίγες ώρες μετά την εκδήλωση, ο διεθνής επιθετικός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την μεσοεπιθετικό της Μπάρτσα και δήλωσε χαρούμενος για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου Γυναικών.

«Είμαι περήφανος και χαρούμενος που το ποδόσφαιρο Γυναικών αναπτύσσεται τόσο γρήγορα και κερδίζει τις καρδιές εκατομμυρίων φιλάθλων σε όλο τον κόσμο. Ήταν μεγάλη μου χαρά να ξανασυναντηθώ και να μιλήσω με την καλύτερη παίκτρια στον κόσμο Αλεξία Πουτέγιας. Έναν άνθρωπο γεμάτο πάθος και αγάπη για το ποδόσφαιρο που αποτελεί έμπνευση για πολλούς νέους παίκτες. Συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας, σίγουρα θα παρακολουθήσω τους αγώνες σας και θα κρατήσω τα δάχτυλα μου σταυρωμένα (για καλή τύχη)!», έγραψε συγκεκριμένα ο Πολωνός στράικερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα