Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ο Μπαπέ στα Globe Soccer Awards

Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ο Μπαπέ στα Globe Soccer Awards

Newsroom
Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ο Μπαπέ στα Globe Soccer Awards

bet365

Καλύτερος παίκτης για το 2021 αναδείχθηκε ο Κίλιαν Μπαπέ στα Globe Soccer Awards, αφήνοντας πίσω τους Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Δείτε τους νικητές των πιο σημαντικών κατηγοριών.

Ανατρεπτικό χαρακτήρα είχε η βράβευση του καλύτερου παίκτη για το 2021 στα Globe Soccer Awards. Κι αυτό διότι τα μεγάλα φαβορί, Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έμειναν πίσω στην κατάταξη και είδαν τον Κίλιαν Μπαπέ να κερδίζει το σχετικό βραβείο.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να είμαι στο Ντουμπάι, εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βλέπω τεράστιους παίκτες, θρύλους να είναι εδώ. Είναι σπουδαίο κατόρθωμα για μένα, ευχαριστώ την Παρί που πιστεύει σε μένα, στην εθνική Γαλλίας, σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου, στην οικογένειά μου που είναι πάντα μαζί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν στην απονομή του.

Ο Λεβαντόφσκι πάντως δεν αποχώρησε με άδεια χέρια από την εκδήλωση, αφού πήρε το βραβείο του καλύτερου σκόρερ της χρονιάς. Σε ότι αφορά τις γυναίκες, κορυφαία παίκτρια αναδείχθηκε η αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Αλεξία Πουτέγιας, όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη και στα Gala της Χρυσής Μπάλας.

Ιδιαίτερη τιμητική στα Globe Soccer Awards είχε πάντως η Ιταλία, η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη εθνική για το 2021 και σάρωσε σε ακόμη τρεις κατηγορίες. Συγκεκριμένα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αναδείχθηκε ως ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς, ενώ οι Μπονούτσι και Ντοναρούμα ως κορυφαίος αμυντικός και τερματοφύλακας αντίστοιχα, εξαργυρώνοντας έτσι τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις στο φετινό Euro.

Αναλυτικά οι νικητές όλων των κατηγοριών:

Καλύτερη ομάδα γυναικών: Μπαρτσελόνα
Καλύτερη παίκτρια: Αλεξία Πουτέγιας
Καλύτερος αμυντικός: Λεονάρντο Μπονούτσι
Καλύτερη εθνική: Ιταλία
Καλύτερος προπονητής: Ρομπέρτο Μαντσίνι
Καλύτερος τερματοφύλακας: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα
Κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών: Κριστιάνο Ρονάλντο
Καλύτερος παίκτης: Κίλιαν Μπαπέ
Κορυφαίος σκόρερ: Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα