Προπονητής Πολωνίας: «Τι ξέρω για το Μεξικό; Ο,τι είδα στις τρεις σεζόν του Narcos»

Newsroom
Προπονητής Πολωνίας: «Τι ξέρω για το Μεξικό; Ο,τι είδα στις τρεις σεζόν του Narcos»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς σε ερώτηση για το Μεξικό, το οποίο θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ, απάντησε πως γνωρίζει όσα έχει δει στο... Narcos.

H εθνική ομάδα της Πολωνίας απέκλεισε τη Σουηδία στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και «τσέκαρε» το εισιτήριο της για το Κατάρ. Η ομάδα των Γκρεγκορζ Κριχόβιακ και Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ βρίσκεται στον 3ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, τη Σαουδική Αραβία και το Μεξικό. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Πολωνών, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, σε ερώτηση για το τι ξέρει για τους Μεξικανούς απάντησε με χιούμορ πως γνωρίζει όσα έχει δει στη σειρά Narcos του Netflix.

«Μου ζήτησαν από τη μεξικανική τηλεόραση να τους πω τι γνωρίζω για αυτούς και απάντησα πως έχω δει τρεις σεζόν του Narcos στην τηλεόραση και πως γνωρίζω ότι δεν παίζει πια ο Ούγκο Σάντσες. Πέρα από την πλάκα, το Μεξικό διαθέτει φανταστικούς παίκτες. Έχει μια εξαιρετική γενιά ποδοσφαιριστών και θα είναι δύσκολος αντίπαλος, γιατί εκτός των άλλων έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τις ευρωπαϊκές ομάδες», ανέφερε στην τοποθέτηση του ο 52χρονος προπονητής.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα