Παγκόσμιο Κύπελλο: ΗΠΑ και Μεξικό στα τελικά, στα μπαράζ η Κόστα Ρίκα με Νέα Ζηλανδία

Newsroom
Παγκόσμιο Κύπελλο: ΗΠΑ και Μεξικό στα τελικά, στα μπαράζ η Κόστα Ρίκα με Νέα Ζηλανδία

bet365

Στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ θα βρίσκονται ΗΠΑ και Μεξικό, ενώ η Κόστα Ρίκα θα αναμετρηθεί σε αγώνα μπαράζ με τη Νέα Ζηλανδία με στόχο ένα εισιτήριο στα τελικά της διοργάνωσης.

Συμπληρώνεται το παζλ από τις ομάδες που έχουν ήδη περάσει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, μιας και 29 ομάδες έχουν τσεκάρει τα εισιτήριά τους για τα τελικά της διοργάνωσης.

Αυτή τη φορά Μεξικό και ΗΠΑ κατέλαβαν την δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα στα προκριματικά της Βόρειας Αμερικής και με αυτόν τον τρόπο πανηγύρισαν την πρόκριση. Το Μεξικό επικράτησε του Ελ Σαλβαδόρ με 2-0, ενώ οι ΗΠΑ γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την Κόστα Ρίκα, η οποία βέβαια θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Νέα Ζηλανδία σε αγώνα μπαράζ με στόχο ένα εισιτήριο στα τελικά της διοργάνωσης.

Ετσι ο «χάρτης» του Παγκοσμίου Κυπέλλου συμπληρώνεται μιας και απομένουν ακόμα τρεις θέσεις. Η μία αφορά την Ευρώπη και τον τελικό του τρίτου μπαράζ μεταξύ Ουαλίας και του νικητή του Σκωτία - Ουκρανία που αναβλήθηκε για τον Ιούνιο, ενώ τα τελευταία εισιτήρια θα δοθούν στα διηπειρωτικά playoffs (CONCACAF εναντίον OFC και CONMEBOL εναντίον AFC).

Δείτε τις 27 από τις 32 χώρες που προκρίθηκαν στο Μουντιάλ

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα