Τελικός Κυπέλλου: To Gazzetta στο «αποστειρωμένο» Πανθεσσαλικό! (vids)

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο την παραμονή του τελικού

bet365

Το Gazzetta βρίσκεται στο Βόλο και μεταφέρει εικόνες από το άδειο και έρημο Πανθεσσαλικό Στάδιο 24 ώρες πριν από την σέντρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Αποστολή στο Βόλο: Σταύρος Σουντουλίδης

Η πρώτη εικόνα που καταγράφεις στο ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη προς το Βόλο, μια ημέρα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, είναι τα μπλόκα της αστυνομίας πριν εισέλθεις στην πόλη.

Ο έλεγχος υποχρεωτικός, ειδικά αν στο αυτοκίνητο που επιβαίνεις έχει πινακίδες από το νομό Θεσσαλονίκης, με την σύσταση-οδηγία των αστυνομικών ξεκάθαρη: «Αν έχετε φίλους που σκέφτονται να έρθουν αύριο στο Βόλο, καλύτερα να τους ενημερώσετε ότι θα έχει μπλόκα παντού. Σε κάθε κεντρική αρτηρία και δρομάκι…».

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Πλησιάζοντας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν αντιλαμβάνεσαι ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο θα φιλοξενηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2023. Βουβαμάρα. Ησυχία. Άκρα του τάφου σιωπή…

Το σκηνικό στο Στάδιο παραπέμπει σ’ έναν «αποστειρωμένο» τελικό Κυπέλλου, όπου στην ¬ υποτιθέμενη «γιορτή του ποδοσφαίρου» οι αστυνομικοί που θα σουλατσάρουν θα είναι τριπλάσιοι από τους λιγοστούς θεατές, οι ¬οποίοι θα έχουν την τιμή να θεωρούνται... επίσημοι προσκεκλημένοι.

Οι υπάλληλοι του γηπέδου φρόντιζαν το χορτάρι, οι υπάλληλοι της ΕΠΟ κοιτούσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες, Στο γήπεδο ήταν οι συνάδερφοι από το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας και οι τεχνικοί της Cosmote TV που άπλωναν την πραμάτεια τους. Ουδείς άλλος.

Η περιβόητη και πολυσυζητημένη «πεζογέφυρα» του Σταδίου, εκεί όπου πριν από έξι χρόνια έπεσε το… ξύλο της αρκούδας, μόνη και έρημη. Στα κάγκελα υπήρχαν πανό της Novibet και το μήνυμα… «No Violence».

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα