ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου: «Θα μιλήσουμε με την Αστυνομία που είναι η μόνη αρμόδια»

Το Πανθεσσαλικό

bet365

Τις αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής, συμπεριλαμβανομένης αυτής για τον τελικό του Κυπέλλου στις 24 Μαΐου, δημοσίευσε επίσημα η ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ εξέδωσε τις αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής μετά τη σημερινή συνεδρίαση, ανάμεσα στις οποίες η επισημοποίηση του ορισμού του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet για τις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, η ελληνική ομοσπονδία αναφέρει πως η μόνη αρμόδια για την τήρηση της τάξης είναι η αστυνομία και πως μόνο κατόπιν των μεταξύ τους συζητήσεων θα ληφθούν οι οποιεσδήποτε αποφάσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του ματς και την αναβάθμιση του θεσμού, σε ό,τι έχει να κάνει αυτό με τα εισιτήρια που θα δοθούν στο κοινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

· Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με προτεινόμενη ώρα έναρξης 20:30. Οι όροι διεξαγωγής θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Αστυνομία, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για την τήρηση της τάξης. Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια του Τελικού του Κυπέλλου, θα συνεργαστεί με τους δύο φιναλίστ και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και από κοινού θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αναβάθμιση του θεσμού.

· Σε σχέση με τη διεξαγωγή κληρώσεων των Μικτών Ομάδων, στην Εκτελεστική Επιτροπή επιβεβαιώθηκε ότι διεξήχθησαν σε απόλυτη συμμόρφωση με τoν Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (άρθρο 20 παρ.14 του ΚΑΠ) και τις διαδικασίες που ακολουθούνται επί σειρά ετών
».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα