Νέλσον Ολιβέιρα: «Οι παίκτες δεν είμαστε μαριονέτες, έπρεπε να ξέρουμε πού θα γίνει ο τελικός»

Νέλσον Ολιβέιρα: «Οι παίκτες δεν είμαστε μαριονέτες, έπρεπε να ξέρουμε πού θα γίνει ο τελικός»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μιλάει στο Gazzetta για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

bet365

Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ μιλάει στο Gazzetta για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, στέκεται στο αλαλούμ με την ημερομηνία και το γήπεδο, ενώ αποφεύγει να πει πολλά για το θέμα του συμβολαίου του.

Εδώ και χρόνια στην Ελλάδα και σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα η διεξαγωγή ενός αγώνα, αποτελεί σπαζοκεφαλιά, καθώς δεν έχουμε μπορέσει να οργανώσουμε εύκολα το οποιοδήποτε παιχνίδι, πολύ περισσότερο ενός τελικού, με παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων.

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet έχει καταντήσει ένα… τεράστιο ανέκδοτο, αφού έχει «ταξιδέψει» από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Αυστραλία, πήγε από το Λονδίνο και το «Σέλχαρστ Παρκ» στη Λευκωσία και το «ΓΣΠ, πέρασε από τον Βόλο, όπως όριζε η περιβόητη προκήρυξη, αλλά ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζουμε ούτε το που θα γίνει, ούτε το πότε θα γίνει, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση των ομάδων και κυρίως των ποδοσφαιριστών.

Η διεξαγωγή του τελικού στις 20 Μαΐου έχει βγει από την εξίσωση μετά το φιάσκο της Κύπρου και έπεσε στο τραπέζι ξανά η ημερομηνία της 27ης Μαΐου. Δηλαδή το να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση των play-offs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το να μείνουν οι ποδοσφαιριστές των δύο φιναλίστ χωρίς αγωνιστικό ρυθμό είναι ένα σημαντικό χρονικό διάστημα κάτι που δεν έχει ηχήσει καλά στα αυτιά τόσο της τεχνικής ηγεσίας, όσο και των παικτών του ΠΑΟΚ. Το σενάριο που θέλει τη Τετάρτη 24 Μαΐου ως πιθανή ημέρα του τελικού μετριάζει κάπως τις αντιδράσεις.

«Προσωπικά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Είναι μη αποδεκτό, γιατί η ημερομηνία και το γήπεδο θα έπρεπε να είχαν αποφασιστεί από την αρχή της σεζόν. Δεν είμαστε μαριονέτες. Έπρεπε να ξέρουμε από την αρχή πού θα γίνει ο τελικός και σε ποιο μέρος. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω», έλεγε μιλώντας στο Gazzetta ο Νέλσον Ολιβέιρα, μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού με τη Λαμία.

«Το να κερδίσουμε τον τελικό του Κυπέλλου είναι σημαντικό για όλους, για το κλαμπ, για την Ευρώπη και για να προστεθεί ένας ακόμη τίτλος στην ομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και πρέπει να παλεύουμε για να το κερδίζουμε για να δούμε πού θα μας βγάλει στο τέλος», σχολίασε ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ, που δεν ήθελε να πει και πολλά για το ανοικτό θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι το συμβόλαιό μου. Είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια, που έχουν μείνει», τόνισε.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα