Novibet Κύπελλο Ελλάδος: Το επόμενο βήμα για την έδρα του τελικού

panthessaliko

bet365

Σε αδιέξοδο η ΕΠΟ μετά την άρνηση του Αχιλλέα Μπέου για το Πανθεσσαλικό, το... μπαλάκι στις ομάδες που θα συμμετέχουν.

Το... φιάσκο με την έδρα του τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζει να ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο αγώνα της ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε οτι η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει πως θα διεξαχθεί στην Λευκωσία, αλλά η κυπριακή αστυνομία απάντησε αρνητικά στο αίτημα αυτό, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομοσπονδίας να απευθυνθούν εκ νέου στον Αχιλλέα Μπέο για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού.

Ωστόσο, μετά την επαφή που είχε ο Δήμαρχος του Βόλου με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο την Πέμπτη το πρωί, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ των δύο για τις συνθήκες που θα μπορούσε το παιχνίδι να γίνει εκεί...

Έτσι, το όλο θέμα βρίσκεται εκ νέου στο σημείο μηδέν και πλέον αναζητείται λύση. Πού και πότε θα βρεθεί αυτή; Ελπίδα όλων, στην επαφή που θα υπάρξει μεταξύ των τριών εμπλεκόμενων πλευρών το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η ΕΠΟ δηλαδή, μαζί με τις δύο φιναλίστ, την ΑΕΚ και λογικά τον ΠΑΟΚ, θα συναντηθούν και θα συζητήσουν τις εναλλακτικές που έχουν και τις προτάσεις που θα έχουν για να καταθέσουν.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα