ΕΠΟ: Μειώθηκε το πρόστιμο του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη στο Κύπελλο

Newsroom
Μειώθηκε το πρόστιμο του Ολυμπιακού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ενημερώσε πως έγινε δεκτή η έφεση του Ολυμπιακού και μειώθηκε το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για τον αγώνα Novibet Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη.

Σημαντικά μειώθηκε το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, αφού η έφεση που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και το ποσό που κλήθηκαν να πληρώσουν οι «ερυθρόλευκοι» πήγε τελικά από τις 22.500 ευρώ στις 6.000.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθμ. 186/2023 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τις χρηματικές ποινές των: α) 1.000 ευρώ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2α΄ του Π.Κ, β) 4.000 ευρώ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2β΄ του Π.Κ και, γ) 3.000 ευρώ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 1α΄ του Π.Κ.
Καθορίζει τη συνολική χρηματική ποινή για την ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ύψος των 6.000 ευρώ.
(αγώνας της 18.01.2023, Ολυμπιακός-Άρης, για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NOVIBET ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα