O Θοδωρής Παπαλουκάς παίζει μπαλίτσα στα Ρωσικά (vids)

O Θοδωρής Παπαλουκάς παίζει μπαλίτσα στα Ρωσικά (vids)

bet365

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν έχει ταλέντο μόνο με την πορτοκαλί μπάλα αφού και με την ποδοσφαιρική τα καταφέρνει υπέροχα για χάρη του Μουντιάλ 2018.

Όταν το καλοκαίρι του 2003 άφηνε την Ελλάδα για τη Μόσχα δε φανταζόταν πως θα κατάφερνε τόσα πολλά με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ.

Κι όμως, ο Θοδωρής Παπαλουκάς «μέσω» Ρωσίας κατέκτησε την μπασκετική Ευρώπη και πλέον λογίζεται ως ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στη διάρκεια των επιτυχημένων του χρόνων στην Ρωσική πρωτεύουσα, έμαθε τόσο καλά τη γλώσσα ώστε 15 χρόνια μετά έφτασε η ώρα να τη διδάσκει!

Τα διαφημιστικά σποτ της τράπεζας Πειραιώς ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Ρωσία έβγαλαν στην επιφάνεια ένα ακόμη ταλέντο του Θοδωρή Παπαλουκά. Αυτή του δασκάλου της ρωσικής γλώσσας.

Σε ένα MasterClass Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Γλώσσας, o Θοδωρής Παπαλουκάς μας προετοιμάζει χαρίζοντάς μας τις «απαραίτητες» γνώσεις για να παρακολουθήσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2018.

Ο λόγος; Σύντομα, κάποιοι θα βρεθούν στο 2018 FIFA WORLD CUP™ στη Ρωσία, χάρη στη VISA και τις κάρτες VISA της Τράπεζα Πειραιώς.

Χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες VISA της Τράπεζας Πειραιώς έως 15/04, ένας μεγάλος τυχερός θα ζήσει από́ κοντά́ τον ημιτελικό́ του 2018 FIFA WORLD CUPTM, ενώ 3 ακόμα τυχεροί θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα Πορτογαλία - Ισπανία και θα απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες backstage.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα