Γκουαρδιόλα: Ο Οταμέντι αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον προπονητή της Σίτι μετά το Μουντιάλ

Newsroom
ΟΤΑΜΕΝΤΙ

bet365

Ο αμυντικός της Αργεντινής Νικολάς Οταμέντι αποκάλυψε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον πρώην προπονητή του στη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2022.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε εντυπωσιασμένος από το mentallity της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ το 2022 στο Κατάρ και τηλεφώνησε στον άλλοτε παίκτη του στην Σίτι Νικολάς Οταμέντι για να... του θέσει μια ερώτηση.

Ο αρχηγός της Μπενφίκα πραγματοποίησε σπουδαίο τουρνουά αγωνιζόμενος και στα επτά παιχνίδια της ομάδας του Λιονέλ Σκαλόνι μέχρι το τέλος της διαδρομής, τον τελικό με τη Γαλλία, εκεί που η «Αλμπισελέστε» τα κατάφερε με τον δύσκολο τρόπο στον τελικό, επικρατώντας τελικά των «Les Bleus» με 4-2 στα πέναλτι μετά από ισοπαλία 3-3 σε 120 λεπτά αγώνα.

Οι άνδρες του Σκαλόνι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά η Γαλλία έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ήρωα τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Οταμέντι αποκάλυψε ένα χρόνο μετά ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Γκουαρδιόλα στο οποίο ο προπονητής της Σίτι επαίνεσε τη νοοτροπία της Αργεντινής.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με κάλεσε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και με ρώτησε πώς καταφέραμε να έχουμε αυτή τη νοοτροπία που είχαμε μετά το προβάδισμα 2-0 και να μπορέσουμε να προστατέψουμε το αποτέλεσμα και να παίξουμε έτσι όπως κάναμε στις παράταση».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα