Μέσι: Ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από το... beef του με τον Λεβαντόφσκι μετά τη Χρυσή Μπάλα το 2021

messi_lewandowski

bet365

Με δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε γιατί δεν είχε χαιρετήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο παιχνίδι ανάμεσα στην Αργεντινή και την Πολωνία στο Μουντιάλ το 2022, τονίζοντας πως βάλθηκε να τον ντριμπλάρει επειδή ήταν νευριασμένος μαζί του.

Η Χρυσή Μπάλα μπήκε για λίγο ανάμεσα σε δύο σπουδαίους παίκτες σαν τον Λιονέλ Μέσι και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με το μικρό τους... beef να κορυφώνεται στο περυσινό Μουντιάλ, όταν ο Αργεντινός αρνήθηκε νευριασμένος να χαιρετήσει τον στράικερ της Μπάρτσα στο Πολωνία - Αργεντινή.

Το 2021, όταν ο Pulga παρέλαβε το βραβείο του είχε δηλώσει πως την προηγούμενη χρονιά ο Πολωνός άξιζε πέρα για πέρα τη Χρυσή Μπάλα, με τον Λέβα πάντως στη συνέχεια να φέρεται να αμφισβητεί το αν εννοούσε όντως κάτι τέτοιο μέσο.

Ο 35χρονος έκανε λόγο για παρερμηνεία των λεγόμενών του, όμως ο Μέσι φάνηκε... εκνευρισμένος μαζί του στη μεταξύ τους μονομαχία. Ο Αργεντινός πάντως, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει διχόνοια μεταξύ τους, αφού εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε.

«Οι δηλώσεις του Λεβαντόβσκι με είχαν ενοχλήσει επειδή όταν πήρα τη Χρυσή Μπάλα, είπα τα πράγματα όπως τα αισθανόμουν πραγματικά και ήταν ενοχλητικό να μιλάει έτσι για μένα.

Τον αγνόησα κατά τη διάρκεια του αγώνα και είχα θυμώσει μαζί του. Ήμουν πολύ θυμωμένος και ήθελα να τον ντριμπλάρω.

Μετά από τα όσα είχαν γίνει, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε πως ήταν όλο μια παρεξήγηση. Ήταν απογοητευμένος επειδή αυτά που είχε πει δεν είχαν γραφτεί σωστά. Μετά πήγε στην Μπαρτσελόνα και μιλήσαμε για αρκετά πράγματα για το σύλλογο και την πόλη», ανέφερε ο Μέσι, βάζοντας τέλος στις φήμες περί κακών σχέσεών τους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα