Μέσι: «Έχω καταφέρει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, πλέον με λατρεύει όλη η Αργεντινή»

Μέσι: «Έχω καταφέρει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, πλέον με λατρεύει όλη η Αργεντινή»

bet365

Στο περυσινό Παγκόσμιο Κύπελλο, την αγάπη των Αργεντίνων και το... ανοιχτό παράθυρο της συμμετοχής του στο Μουντιάλ του 2026 αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι.

Περίπου έναν χρόνο μετά, μεγάλο μέρος του ποδοσφαιρικού πλανήτη αδυνατεί να συνειδητοποιήσει το τέλος του... παραμυθιού, τον επικό τρόπο με τον οποίο ο Λιονέλ Μέσι τερμάτισε το ποδόσφαιρο, κατακτώντας το Μουντιάλ. Στα 35 του, προσέθεσε στη συλλογή του στέμματός του το μοναδικό πετράδι που δεν είχε, αυτό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το... κερασάκι στην τούρτα της τεράστιας καριέρας του.

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ο Pulga αναφέρθηκε στη σημασία του περυσινού Μουντιάλ, σε όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του αλλά και στο αν θα βρεθεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026.

«Έχω καταφέρει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, είναι ελάχιστοι οι παίκτες που μπορούν να το πουν αυτό και ευτυχώς εγώ είμαι ένας από αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

«Με όλα αυτά που λέγονταν για μένα, προσωπικά θεωρώ θρίαμβο το ότι μπόρεσα να κερδίσω τον λαό της Αργεντινής. Πλέον με λατρεύει το 95% ή μάλλον και το 100% της Αργεντινής κι αυτό είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο για μένα», προσέθεσε στη συνέχεια.

«Τώρα θέλω να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα περισσότερο από ποτέ. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαστε πάρα πολύ ενωμένοι και θέλω να το απολαύσω αυτό. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί σε δύο ή τρία χρόνια γιατί αυτό είναι πολύς καιρός στο ποδόσφαιρο. Ακόμα δεν έχω στο μυαλό μου το επόμενο Μουντιάλ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα είμαι εκεί.

Όμως το πιο λογικό, λόγω ηλικίας και άλλων καταστάσεων, είναι ότι δεν θα παίξω σε άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά θα το δούμε, δεν μπορώ να πω κάτι τώρα», είπε σχετικά με τη διοργάνωση του 2026 στην Αμερική ο Λιονέλ Μέσι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα