Βραζιλία - Αργεντινή: Ο Ροντρίγκο αποκάλεσε τον Μέσι και τους συμπαίκτες του δειλούς (vid)

Newsroom
rodrigo_messi

bet365

Ένταση μεταξύ του Ροντρίγκο και του Λιονέλ Μέσι με τον Βραζιλιάνο να τον αποκαλεί «δειλό» και τον Αργεντινό να του συστήνει να προσέχει τί λέει.

Η αναμέτρηση μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής στο «Μαρακανά» που ολοκληρώθηκε με ένα ιστορικό «διπλό» της «Αλμπισελέστε» (0-1) είχε στοιχεία πραγματικής μάχης εντός κι εκτός αγωνισιτκού χώρου.

Αρχικά, κατά την υπόκρουση των εθνικών ύμνων, υπήρξε μεγάλη ένταση στην κερκίδα των φιλοξενούμενων την οποία η αστυνομία επιχείρησε να καταστείλει, χτυπώντας με γκλοπ τους οπαδούς της Αλμπισελέστε. Το ξύλο και οι τραυματισμοί στην κερκίδα οδήγησαν σε καθυστέρηση της σέντρας στο παιχνίδι, κι όταν η κατάσταση ηρέμησε είχαμε αψιμαχίες και στον αγωνιστικό χώρο. Σε μια εξ' αυτών ο Ροντρίγκο φέρεται να αποκαλεί τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του «δειλούς».

Πιο αναλυτικά, οι Αργεντινοί οπαδοί δέχθηκαν επίθεση από τη βραζιλιάνικη αστυνομία στις κερκίδες, ο Λιονέλ Μέσι δεν ήθελε πλέον να παίξει τον αγώνα και αποχώρησε από το γήπεδο, οι συμπαίκτες του τον ακολούθησαν στα αποδυτήρια. Μετά από διαπραγματεύσεις και από τις δύο πλευρές, ο αγώνας διεξήχθη και η ένταση μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών. Σε ένα βίντεο, βλέπουμε ξεκάθαρα τους Ροντρίγκο και Μέσι να τα... λένε σε έντονο ύφος. Σύμφωνα με το TyCSports, ο επιθετικός της Ρεάλ αποκάλεσε τον pulga και τους συμπαίκτες του «δειλούς». Ο αρχηγός της Αργεντινής δεν δίστασε να απαντήσει λέγοντάς του: «Είμαστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, γιατί είμαστε δειλοί; Πρόσεξε το στόμα σου».

Εδώ το σχετικό βίντεο:

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα