Τσέφεριν: «Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή δεν θα έφτανε ούτε στα προημιτελικά, ο Μαρτίνες φέρθηκε σαν πρωτόγονος»

Τσέφεριν: «Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή δεν θα έφτανε ούτε στα προημιτελικά, ο Μαρτίνες φέρθηκε σαν πρωτόγονος»

Newsroom
Στο μικροσκόπιο της UEFA η υπόθεση Νεγκρέιρα

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφερν, θεωρεί ότι ο Λιονέλ Μέσι, ως αρχηγός της Αργεντινής, θα έπρεπε να είχε επιστήσει την προσοχή στον συμπαίκτη του, Εμιλιάνο Μαρτίνες, για τις χειρονομίες και τη συμπεριφορά του μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στάθηκε -σε δηλώσεις του για το βιβλίο «Messianico» των δημοσιογράφων Σεμπάστιν Φεστ και Αλεξάντρ Ζούλιαρ, που έκαναν μια μεγάλη έρευνα για τη ζωή και την ποδοσφαιρική καριέρα του Λιονέλ Μέσι- στην «ταπεινότητα» του αρχηγού της Αργεντινής, αναφέρθηκε στην «καλή δουλειά» του τερματοφύλακα της ομάδας, Εμιλιάνο Μαρτίνες, αλλά σημείωσε πως οι «αντιδράσεις του ήταν πρωτόγονες».

Όσον αφορά την περίφημη χειρονομία που έκανε ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα όταν παρέλαβε το βραβείο ως ο καλύτερος στη θέση του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και το τοποθέτησε μπροστά στα γεννητικά του όργανα, ο πρόεδρος της UEFA πιστεύει ότι ήταν «κάτι αηδιαστικό

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοροϊδεύει τον Μπαπέ. Αυτό δεν είναι αθλητικό πνεύμα. Αυτό δεν γίνεται. Κέρδισες το Παγκόσμιο Κύπελλο! Δείξε λίγο μεγαλείο, δείξε ότι δεν είσαι πρωτόγονος. Μπορείς να είσαι τέλειος τερματοφύλακας, αλλά αν δεν είσαι καλός άνθρωπος...», δήλωσε συγκεκριμένα.

Επιπλέον εξέφρασε επίσης τον απόλυτο θαυμασμό του για τις εμφανίσεις του Μέσι και ανέφερε πως: «χωρίς αυτόν, η Αργεντινή δεν θα είχε φτάσει ούτε στα προημιτελικά».

«Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις στον αγωνιστικό χώρο, δίνεις την μπάλα στον Μέσι. Ήμουν σίγουρος ότι ο τελικός, που ήταν φανταστικός, είχε τελειώσει, ότι το κύπελλο ήταν ήδη του Μέσι. Και στο τέλος το άξιζε, η Αργεντινή ήταν καλύτερη από τη Γαλλία», συνοψίζει.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα