Εθνική Ουρουγουάης: Ο Χιμένες χτύπησε αξιωματούχο της FIFA στο ματς με την Γκάνα και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

Newsroom
Εθνική Ουρουγουάης: Ο Χιμένες χτύπησε αξιωματούχο της FIFA στο ματς με την Γκάνα και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

bet365

Ο Χοσέ Μαρία Χιμένες φαίνεται πως πέρα από τις ατυχείς δηλώσεις του μετά τον αγώνα της Ουρουγουάης με την Γκάνα στο Μουντιάλ χτύπησε κι έναν αξιωματούχο της FIFA και τώρα θα κληθεί σε απολογία.

Οι Ουρουγουανοί δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν καλά τον αποκλεισμό τους, παρά τη νίκη, στο παιχνίδι με την Γκάνα με αποτέλεσμα να υπάρξουν διάφορα ευτράπελα, όπως οι δηλώσεις του Χιμένες για διαιτητές «κλέφτες και π@#!$%&* γιους», αλλά και η κίνηση του Καβάνι να κατεδαφίσει την οθόνη του VAR.

Όμως, φαίνεται πως υπήρξαν και χειρότερα περιστατικά απ' αυτά, αφού ο πρώτος κατηγορείται πως χτύπησε αξιωματούχο της FIFA και κινδυνεύει με τιμωρία. Το γεγονός αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ουρουγουάης, Ιγκνάσιο Αλόνσο μιλώντας στο «Polideportivo» του καναλιού «Teledoce». Διευκρίνισε πως δεν έχει φτάσει κάποια ειδοποίηση για το αποτέλεσμα της έρευνας για το συμβάν, ωστόσο μπορεί να κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία.

«Τον κάλεσε για να του ζητήσει συγγνώμη, δεν είχε να του επιτεθεί ή να τον βλάψει...το έκανε μέσω του τηλεφώνου ενός άλλου αξιωματούχου της FIFA. Αυτό είναι μία κίνηση που δείχνει πως έχει μετανοιώσει, αλλά και το ηθικό του επίπεδο».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα