Αργεντινή και Γαλλία με στόχο το τρίτο αστέρι στη φανέλα

Newsroom
Αργεντινή και Γαλλία με στόχο το τρίτο αστέρι στη φανέλα

bet365

Περισσότερες από 600 αγορές στο Pamestoixima.gr για τον μεγάλο αγώνα

36 χρόνια μετά τον τελευταίο της τίτλο και οκτώ μετά τον τελευταίο της τελικό, η Αργεντινή έχει απόψε τον δικό της μεγάλο παιχνίδι για να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου. Με μια γενιά ποδοσφαιριστών που ίσως να μην έχει το ταλέντο άλλων εποχών ως σύνολο, αλλά έχει τον Λιονέλ Μέσι να κάνει ένα συγκλονιστικό τουρνουά με γκολ, ασίστ και ηγετική παρουσία. Απέναντι στην «Αλμπισελέστε» η εξαιρετική Γαλλία. Εν ενεργεία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, με πληρότητα σε όλες τις γραμμές και τον Κιλιάν Εμπαπέ να ξεχωρίζει με το ταλέντο του, αλλά και τους εξαιρετικούς Ούγκο Γιορίς και Ολιβιέ Ζιρού να προσδίδουν κύρος με την ποιότητά τους. Ο σημερινός τελικός στις 17:00 είναι ισορροπημένος όσο λίγοι στο παρελθόν και αναμφίβολα κρατάει το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό με κομμένη την ανάσα για το αποτέλεσμά του. Αργεντινή και Γαλλία, ιστορικά, έχουν κατακτήσει 2 Παγκόσμια Κύπελλα και στοχεύουν στο τρίτο, για να πλησιάσουν τις κατακτήσεις Ιταλίας και Γερμανίας που έχουν 4, αλλά και της Βραζιλίας που έχει 5.

Το σκοράρισμα και ο Λιονέλ Μέσι

Σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στο Μουντιάλ, η Αργεντινή έχει βρει πρώτη γκολ ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος. Ο Λιονέλ Μέσι, με συμμετοχή στον αποψινό τελικό καταρρίπτει το ρεκόρ των 25 συμμετοχών του Λόταρ Ματέους και φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Μουντιάλ που θα βρει δίχτυα σε όλες τις φάσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δηλαδή ομίλους, φάση των «16», προημιτελικός, ημιτελικός και τελικός. Η Γαλλία θέλει να γίνει η τρίτη ομάδα που θα κατακτήσει συνεχόμενες φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την Ιταλία το 1938 και την Βραζιλία το 1962. Στο Pamestoixima.gr υπάρχουν ενισχυμένες αποδόσεις στην επίτευξη του πρώτου τέρματος πριν το 30ο λεπτό στο 2.25, αλλά και για τη νίκη της Γαλλίας από το ημίχρονο σε συνδυασμό με over 2.5 στο 10.00. Συνολικά για τον αγώνα, προσφέρονται περισσότερες από 600 επιλογές.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα με το World Challenge στο Pamestoixima.gr

Μαζί με το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώνεται και το World Challenge το παιχνίδι του Pamestoixima.gr με μοναδικές προσφορές* για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr.

Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση περιμένει τους παίκτες του Pamestoixima.gr στο World Challenge.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα