Μουντιάλ 2022, Μέσι: «Ο τελικός θα είναι το τελευταίο μου ματς σε Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μουντιάλ 2022, Μέσι: «Ο τελικός θα είναι το τελευταίο μου ματς σε Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μουντιάλ 2022, Μέσι: «Ο τελικός θα είναι το τελευταίο μου ματς σε Παγκόσμιο Κύπελλο»

bet365

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να μην αγωνιστεί σε άλλο Μουντιάλ και ο τελικός της Κυριακής (18/12, 17:00) είναι η ευκαιρία του να ρίξει τίτλους τέλους με το πολυπόθητο τρόπαιο.

Στα 35 του χρόνια και το πέμπτο του τουρνουά, ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποιεί το καλύτερο Μουντιάλ της καριέρας του και οδηγεί εκ του ασφαλούς την Αργεντινή προς την κούπα. Το τελευταίο εμπόδιο πριν από τον τελικό ξεπεράστηκε με σχετική ευκολία και άλλη μια «μαγική» παράσταση από μέρους του, έχοντας για συνοδοιπόρο τον εκπληκτικό Χουλιάν Άλβαρες. Και πλέον, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, ο Λέο προσεγγίζει το ματς της Κυριακής ως το τελευταίο του παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, ο Μέσι, που είχε προαναγγείλει από τον Οκτώβριο πως δεν θα αγωνιστεί σε άλλο Μουντιάλ, δήλωσε στην «Ole» μετά την πρόκριση επί της Κροατίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το πετυχαίνω. Να ολοληρώσω το ταξίδι μου στα Παγκόσμια Κύπελλα με ένα τελευταίο παιχνίδι σε τελικό. Ό,τι έχω ζήσει σε αυτό το Μουντιάλ είναι πραγματικά υπέροχο, τα συναισθήματα των ανθρώπων, πόσο το απολαμβάνει ο κόσμος στην Αργεντινή.

Ναι, σίγουρα θα είναι το τελευταίο μου ματς σε Μουντιάλ. Θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι το επόμενο και δεν νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να παίξω. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να λήξει από έναν τελικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα