Μουντιάλ 2022, Φρεντ: «Θέλω ημιτελικό Βραζιλίας - Αργεντινής και τον Μέσι να κλαίει»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Φρεντ: «Θέλω ημιτελικό Βραζιλίας - Αργεντινής και τον Μέσι να κλαίει»

bet365

Ο πρώην σταρ της Εθνικής Βραζιλίας, Φρεντ, εμφανίστηκε ανυπόμονος να δει το Παγκόσμιο Κύπελλο να τελειώνει με κλάματα για τον θρύλο της Αργεντινής Λιονέλ Μέσι.

Ο πρώην διεθνής άσος της Εθνικής Βραζιλίας, Φρεντ, θέλει να δει τον «Λιονέλ Μέσι να κλαίει» και την πορεία της Αργεντινής να λήγει άδοξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει κερδίσει σχεδόν κάθε μεγάλο τρόπαιο που ήταν διαθέσιμο τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και με το εθνόσημο. Η δόξα του Μουντιάλ παραμένει ακόμα άπιαστη, αλλά έχει την ευκαιρία -στο last dance του- να καταλάβει και αυτή την κορυφή. Ο Μέσι επιστρέφει στο... κυνήγι αυτού του στέμματος στο αλλά η Αργεντινή καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολλανδίας και πιθανότατα της Βραζιλία στα ημιτελικά.

Ο Φρεντ πιστεύει ότι οι συμπατριώτες του μπορούν να προκαλέσουν περισσότερο πόνο στον Αργεντινό θρύλο, σε περίπτωση που οι δύο μεγάλες ομάδες της λατινικής Αμερικής διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον ημιτελικό.

Ο Φρεντ, ο οποίος είχε 39 συμμετοχές με τη Βραζιλία και ήταν μέλος της ομάδας της στα Μουντιάλ του 2006 και του 2014, είπε στο ESPN: «Θέλω ημιτελικό Βραζιλίας-Αργεντινής. Θέλω σύγχυση, αναταραχή, πέναλτι του Νεϊμάρ, τον Μέσι να κλαίει».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα