Μουντιάλ 2022, Φρεντ: «Θέλω ημιτελικό Βραζιλίας - Αργεντινής και τον Μέσι να κλαίει»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Φρεντ: «Θέλω ημιτελικό Βραζιλίας - Αργεντινής και τον Μέσι να κλαίει»

bet365

Ο πρώην σταρ της Εθνικής Βραζιλίας, Φρεντ, εμφανίστηκε ανυπόμονος να δει το Παγκόσμιο Κύπελλο να τελειώνει με κλάματα για τον θρύλο της Αργεντινής Λιονέλ Μέσι.

Ο πρώην διεθνής άσος της Εθνικής Βραζιλίας, Φρεντ, θέλει να δει τον «Λιονέλ Μέσι να κλαίει» και την πορεία της Αργεντινής να λήγει άδοξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει κερδίσει σχεδόν κάθε μεγάλο τρόπαιο που ήταν διαθέσιμο τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και με το εθνόσημο. Η δόξα του Μουντιάλ παραμένει ακόμα άπιαστη, αλλά έχει την ευκαιρία -στο last dance του- να καταλάβει και αυτή την κορυφή. Ο Μέσι επιστρέφει στο... κυνήγι αυτού του στέμματος στο αλλά η Αργεντινή καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολλανδίας και πιθανότατα της Βραζιλία στα ημιτελικά.

Ο Φρεντ πιστεύει ότι οι συμπατριώτες του μπορούν να προκαλέσουν περισσότερο πόνο στον Αργεντινό θρύλο, σε περίπτωση που οι δύο μεγάλες ομάδες της λατινικής Αμερικής διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον ημιτελικό.

Ο Φρεντ, ο οποίος είχε 39 συμμετοχές με τη Βραζιλία και ήταν μέλος της ομάδας της στα Μουντιάλ του 2006 και του 2014, είπε στο ESPN: «Θέλω ημιτελικό Βραζιλίας-Αργεντινής. Θέλω σύγχυση, αναταραχή, πέναλτι του Νεϊμάρ, τον Μέσι να κλαίει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα