Μουντιάλ 2022, Κακά: «Ο Ρονάλντο στη Βραζιλία είναι απλώς ένας χοντρός που περπατά στον δρόμο»

Μουντιάλ 2022, Κακά: «Ο Ρονάλντο στη Βραζιλία είναι απλώς ένας χοντρός που περπατά στον δρόμο»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Κακά: «Ο Ρονάλντο στη Βραζιλία είναι απλώς ένας χοντρός που περπατά στον δρόμο»

bet365

Ο Κακά καταγγέλλει ότι πολλοί Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν την ομάδα τους και ότι δεν αντιμετωπίζουν τα ποδοσφαιρικά είδωλα όπως τους αξίζει.

Ο θρύλος και παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία το 2002, Κακά, εξέφρασε τα παράπονά του στο «BeIN Sport» ότι πολλοί Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν τη «σελεσάο» και ότι δεν αντιμετωπίζουν τα ποδοσφαιρικά είδωλα όπως τους αξίζει. Ως παράδειγμα αυτής της αδιαφορίας, ο άλλοτε άσος των Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν μεταξύ άλλων, είπε ότι: «Ο Ρονάλντο Ναζάριο στη Βραζιλία είναι απλώς ένας χοντρός που περπατά στο δρόμο»

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Είναι περίεργο να το λες αυτό, αλλά πολλοί Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν τη Βραζιλία. Συμβαίνει μερικές φορές. Αν δείτε τον Ρονάλντο να περπατάει εδώ, θα πείτε "ουάου", έχει κάτι διαφορετικό εδώ. Στη Βραζιλία, είναι απλώς ένας χοντρός που περπατάει στο δρόμο».

Ο Κακά προς έκπληξη του Τζον Τέρι και του Γκάρι Νέβιλ, συνέχισε: «Φυσικά, πολλοί Βραζιλιάνοι αγαπούν τον Ρονάλντο. Λατρεύω τον Ρονάλντο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τον σέβονται στη Βραζιλία και στο εξωτερικό είναι διαφορετικός, βλέπω περισσότερο σεβασμό γι' αυτόν εκτός της χώρας παρά εκεί».

Επιπλέον εξήγησε ότι «πολλοί» στη Βραζιλία μιλούν άσχημα για τον Νεϊμάρ: «Αυτή τη στιγμή, πολλοί άνθρωποι στη Βραζιλία μιλούν για τον Νεϊμάρ, αλλά με αρνητικό τρόπο. Ίσως είναι λόγω της πολιτικής, αλλά οι Βραζιλιάνοι μερικές φορές δεν αναγνωρίζουν τα ταλέντα μας». Θυμίζουμε ότι ο «Νέι» ηχογράφησε ένα βίντεο για να δείξει δημόσια την υποστήριξή του στον Ζαΐρ Μπολσονάρο στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα