Μουντιάλ, Στέρλινγκ: Δύσκολα θα προλάβει το ματς με τη Γαλλία

Newsroom
Μουντιάλ, Στέρλινγκ: Δύσκολα θα προλάβει το ματς με τη Γαλλία

bet365

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα επιστρέψει στο Κατάρ, μιας και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μειώνονται οι πιθανότητες για την επιστροφή του Ραχίμ Στέρλινγκ στο Κατάρ και τον προημιτελικό με τη Γαλλία το βράδυ του Σαββάτου (22/12-21.00). Ο διεθνής εξτρέμ μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς τους. Μάλιστα, θα μιλήσει την Πέμπτη στον Τύπο, όπου θα δώσει εξηγήσεις για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, μιας και η Ομοσπονδία δεν έχει μοιράσει αρκετές πληροφορίες. Πάντως, ακόμα και αν ο παίκτης της Τσέλσι επιθυμεί να γυρίσει στο Μουντιάλ, αυτό δεν θα γίνει νωρίτερα από το απόγευμα της Παρασκευής, κάτι που σημαίνει πως θα έχει χάσει όλες τις προπονήσεις της Αγγλίας πριν το μεγάλο ραντεβού.

Οι αστυνομικές Αρχές του Σάρεϊ ενημέρωσαν πως μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του Στέρλινγκ η οικογένειά του είναι ασφαλής και πως όσα κλάπηκαν έχουν πλέον εντοπιστεί. Ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα πως μπήκαν ένοπλοι σπίτι του, κάτι που μπερδεύει αρκετά την κατάσταση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα