Μουντιάλ 2022: Ο Ζεσούς χειρουργείται και θα μείνει τρεις μήνες εκτός δράσης

Μουντιάλ 2022: Ο Ζεσούς χειρουργείται και θα μείνει τρεις μήνες εκτός δράσης

bet365

«Λαβωμένη» θα βγει η Άρσεναλ από τη διακοπή για το Μουντιάλ, καθώς χάνει τον Γκάμπριελ Ζεσούς για τους επόμενους τρεις μήνες!

Η είδηση του τραυματισμού του Γκάμπριελ Ζεσούς που σήμανε το πρόωρο τέλος του στο Μουντιάλ αναμφίβολα αποτέλεσε «πλήγμα» για τη Σελεσάο. Το μέγεθος της «ζημιάς», όμως, πέραν των Βραζιλιάνων ήρθε να αναστατώσει και την Άρσεναλ, καθώς θα κληθεί να πορευθεί για τους επόμενους τουλάχιστον τρεις μήνες χωρίς το αστέρι της στη γραμμή κρούσης!

Όπως ανέφεραν το βράδυ του Σαββάτου τα βραζιλιανικά ΜΜΕ, ο Ζεσούς δεν θα αποφύγει το χειρουργείο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο, το οποίο δεν του επέτρεψε να συνεχίσει να παίζει στα γήπεδα του Κατάρ. Κι από τη στιγμή που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η επιστροφή του στη δράση αναμένεται το νωρίτερο τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το χειρότερο, δηλαδή, νέο για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, που προς το παρόν είναι πρωτοπόρος της Premier League κι ένας από τους λόγους της τρομερής της πορείας ως τώρα ήταν η παρουσία του πρώην στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα