Μουντιάλ 2022: Ο Κολίνα θεώρησε λάθος απόφαση το πέναλτι της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Ο Κολίνα θεώρησε λάθος απόφαση το πέναλτι της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη (vid)

bet365

Λανθασμένη ήταν η απόφαση να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτητών της FIFA, Πιερλουίτζι Κολίνα.

Κουβέντα σήκωσε το πέναλτι που κέρδισε η Πορτογαλία στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στην Ουρουγουάη, όταν η μπάλα βρήκε πάνω στο χέρι του Χοσέ Μαρία Χιμένεθ!

Οι παίκτες της Σελέστε διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι πως πρόκειται ουσιαστικά για χέρι στήριξης, όμως ο διαιτητής σε συνεννόηση με το VAR αποφάσισε να δείξει την άσπρη βούλα και να δώσει την ευκαιρία στους Ίβηρες να σφραγίσουν τη νίκη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, εξέφρασε τις ενστάσεις του για τη συγκεκριμένη απόφαση, με τον με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτητών της FIFA, Πιερλουίτζι Κολίνα, να παραδέχεται πως πρόκειται περί λάθους.

«Είναι ένα θέμα που συζήτησε ο Αλόνσο (πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ουρουγουάης) με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες και που αναμφίβολα επηρεάζει επειδή κάποιος έχει δει κάποιες αποφάσεις όπου το VAR πρέπει να παρέμβει και δεν παρεμβαίνει.

Και σε αυτή την περίπτωση, ο διαιτητής είχε κρίνει σωστά και το VAR τον καλεί και παίρνει μια κακή απόφαση. Ο ίδιος ο πρόεδρος της CONMEBOL μίλησε με τον Κολίνα και κατέληξε να παραδέχεται ότι ήταν μια κακή απόφαση» αποκάλυψε ο Εντουάρντο Ας, μέλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουρουγουάης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα