Μουντιάλ 2022: Tα πέντε καλύτερα γκολ της δεύτερης αγωνιστικής (vids + poll)

Βασίλης Μπαλατσός
Μουντιάλ 2022: Tα πέντε καλύτερα γκολ της δεύτερης αγωνιστικής (vids + poll)

bet365

To Gazzetta ξεχωρίζει τα πέντε πιο όμορφα γκολ της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και σας καλεί να ψηφίσετε το καλύτερο.

Με τη νίκη - πρόκριση της Πορτογαλίας επί της Ουρουγουάης ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έγινε η τρίτη που σφράγισε την θέση της στους «16» του τουρνουά μετά τη Γαλλία και τη Βραζιλία. Το Gazzetta ξεχώρισε τα πέντε καλύτερα γκολ των 16 αναμετρήσεων της δεύτερης αγωνιστικής και σας καλεί να ψηφίσετε το Νο. 1.

Χρονικά το πρώτο εξ αυτών σημειώθηκε στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής. Ο λόγος για τη μεγάλη νίκη του Ιράν επί της Ουαλίας με 2-0. Η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ «σφυροκοπούσε» για να ανοίξει το σκορ και εν τέλει τα κατάφερε στο 90+8' με το τρομερό σουτ του δεξιού μπακ Ρούζμπε Τσέσμι εκτός περιοχής.

Την πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο το Εκουαδόρ και η Ολλανδία έμειναν στην ισοπαλία με 1-1. Οι Οράνιε είχαν προηγηθεί με μια αδιανόητη «βολίδα» του φορμαρισμένου Κόντι Γκάκπο.

Στην αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μεξικό το «βάρος» έπεσε πάνω στον Λιονέλ Μέσι και ο Αργεντινός έδωσε απαντήσεις με γκολ και ασίστ. O ηγέτης της Αλμπισελέστε έκανε το 1-0 με ένα «μαγικό» σουτ επιπέδου... Μέσι.

Στο πιο... τρελό ματς της αγωνιστικής το Καμερούν και η Σερβία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3. Οι Σέρβοι είχαν πάρει προβάδισμα δύο γκολ (3-1) αλλά ο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ ήταν ο game-changer, καθώς πέρασε ως αλλαγή και είχε γκολ και ασίστ. Στο 63' ο θηριώδης σέντερ φορ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με υπέροχη λόμπα «κρέμασε» τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς για να μειώσει σε 3-2.

Στην πεντάδα των καλύτερων γκολ είναι και το τέρμα που έστειλε τη Βραζιλία στους «16». Σε μια συνεργασία με... άρωμα Ρεάλ Μαδρίτης ο Βινίσιους συνέκλινε από τα αριστερά προς τον άξονα, έδωσε την μπάλα στον Ροντρίγκο, ο οποίος την «τσίμπησε» και την έστειλε στον Κασεμίρο που με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον Σόμερ για το 1-0 κόντρα στην Ελβετία.

Loading...

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα