Μουντιάλ 2022, Λεβαντόφσκι: Το δώρο του Λέβα στον Σαουδάραβα που φόρεσε τη φανέλα της Πολωνίας

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Λεβαντόφσκι: Το δώρο του Λέβα στον Σαουδάραβα που φόρεσε τη φανέλα της Πολωνίας

bet365

Ο φίλος της Σαουδικής Αραβίας που μόλις σκόραρε ο Λεβαντόφσκι στο ματς με την Πολωνία άλλαξε φανέλα και από μέσα είχε μία με τον σπουδαίο Πολωνό επιθετικό, συνάντησε το μεγάλο του ίνδαλμα και πήρε δώρο μια φανέλα.

Είναι από τις φορές που μια κίνηση, μια σκέψη που έχεις μπορεί να σε κάνει εκτός από γνωστό (στα περιβόητα 15 λεπτά δημοσιότητας που είχε πει ο Άντι Γουόρχολ) και τρομερά χαρούμενο πραγματοποιώντας ένα όνειρό σου. Στον αγώνα της Σαουδικής Αραβίας με τη Πολωνία, ένας Σαουδάραβας φορώντας τη φανέλα της ομάδας του, όταν έβαλε γκολ ο Λεβαντόφσκι την έβγαλε και από μέσα φορούσε μία της Πολωνίας με το όνομα του σπουδαίου επιθετικού.

Το βίντεο αυτό έγινε όπως αναμενόταν viral, ωστόσο ο Σαουδάραβας όπως αναφέραμε δεν κέρδισε μόνο την δημοσιότητα, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Ποιο ήταν αυτό; Γνώρισε τον μεγάλο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από κοντά, με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να του δίνει μια φανέλα της Εθνικής Πολωνίας κάνοντας τον Σαουδάραβα έναν από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο. Μάλιστα ο Λέβα ανέβασε αυτή την κίνηση σε όλα του τα social, κάνοντας ακόμα πιο γνωστό τον φίλο που «αλλαξοπίστησε» για το ίνδαλμα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα