Μουντιάλ 2022: Στους «16» η Γαλλία, τα δεδομένα για το δεύτερο «εισιτήριο» του ομίλου

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Στους «16» η Γαλλία, τα δεδομένα για το δεύτερο «εισιτήριο» του ομίλου

bet365

Η Γαλλία έγινε η πρώτη χώρα που πέρασε στους «16» του Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς έκανε τον 2/2 στον 4ο όμιλο. Τα δεδομένα για το δεύτερο «εισιτήριο».

Η «κατάρα» έσπασε. Η Γαλλία νίκησε με 2-1 την μαχητική Δανία με πρωταγωνιστή τον σκόρερ των δυο γκολ Κιλιάν Μπαπέ και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ του Κατάρ. Θυμίζουμε πως εκτός νοκ άουτ είχαν μείνει στα προηγούμενα τουρνουά οι Ιταλία (2010), Ισπανία (2014) και Γερμανία (2018), οι οποίες είχαν σηκώσει το αμέσως προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο πρώτο ματς του ομίλου η Αυστραλία νίκησε με 1-0 την Τυνησία και ανέβηκε στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς, ενώ από έναν έχουν Δανία και Τυνησία. Όσον αφορά το δεύτερο εισιτήριο οι Αυστραλοί δύσκολα μπορούν να κλέψουν την πρωτιά του ομίλου, καθώς θέλουν να νικήσουν τη Δανία, οι Τρικολόρ να ηττηθούν από την Τυνησία και να καλυφθεί η διαφορά τερμάτων που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών (πέντε).

Η Δανία από την πλευρά της για να προκριθεί θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στα Καγκουρό, ενώ η Τυνησία έχει δύσκολη αποστολή, καθώς θα πρέπει να νικήσει τους πρωταθλητές κόσμου, να μην νικήσει η Αυστραλία και να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων τόσο από τα Καγκουρόόσο και τους Δανούς. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα αντιμετωπίσει τον δεύτερη του 3ου ομίλου, ενώ η δεύτερη θα βρει απέναντι την νικήτρια του ίδιου ομίλου.

4oς Όμιλος

1η αγωνιστική

Τυνησία - Αυστραλία 0-1
Γαλλία - Δανία 2-1

Βαθμολογία

  1. Γαλλία 6 (6-2)
  2. Αυστραλία 3 (2-4)
  3. Δανία 1 (1-2)
  4. Τυνησία 1 (0-1)

Επόμενη αγωνιστική

30/11, 17:00

Τυνησία - Γαλλία
Αυστραλία - Δανία

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα