Γερμανία - Ιαπωνία: Η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας με περιβραχιόνιο «OneLove» δίπλα στον Ινφαντίνο

Newsroom
Γερμανία - Ιαπωνία: Η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας με περιβραχιόνιο «OneLove» δίπλα στον Ινφαντίνο

bet365

Η υπουργός Εσωτερικών της Γερμνανίας, Νάνσι Φάεσερ παρευρέθηκε στο γήπεδο για τον αγώνα της πατρίδας με την Ιαπωνία και κάθισε δίπλα στον Τζιάνι Ινφαντίνο φορώντας το περιβραχιόνιο «OneLove».

Η παρουσία της Νάνσι Φάεσερ στον αγώνα της Γερμανίας με την Ιαπωνία επεφύλασσε ένα τρομερό χουνέρι στον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, αφού κάθισε δίπλα του στις εξέδρες φορώντας ένα περιβραχιόνιο «OneLove».

Ο Ιταλός πρόεδρος της Παγκόσμιος Ομοσπονδίας υποδέχθηκε την υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας, η οποία κάθισε δίπλα του. Μετά απ' λίγο έβγαλε το κόκκινο σακάκι που φορούσε και στο αριστερό της χέρι αποκαλύφθηκε ένα περιβραχιόνιο «OneLove», αυτό που πριν λίγες μέρες δεν είχε αφήσει η FIFA τις επτά ευρωπαϊκές ομάδες να το φορέσουν απειλώντας τις χώρες με ποινές αγωνιστικές και μη για τους αρχηγούς τους και τις ίδιες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα