Μουντιάλ 2022: Το BBC δεν έδειξε τα πρώτα 20 λεπτά της τελετής έναρξης λόγω γυναικείου πρωταθλήματος

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Το BBC δεν έδειξε τα πρώτα 20 λεπτά της τελετής έναρξης λόγω γυναικείου πρωταθλήματος

bet365

Οργισμένοι οι τηλεθεατές στην Αγγλία με το BBC που αποφάσισε να μην διακόψει την μετάδοση του αγώνα της Τότεναμ με την Τσέλσι για το γυναικείο πρωτάθλημα.

Αν και γνώριζαν πως η τελετή έναρξης το Μουντιάλ στο Κατάρ θα έπεφτε πάνω στην μετάδοση του αγώνα της Τσέλσι με την Τότεναμ για το γυναικείο πρωτάθλημα, στο BBC πήραν το ρίσκο να βάλουν στο πρόγραμμα και τις δύο μεταδόσεις.

Και τελικά έγινε το αναπόφευκτο. Δεν διέκοψαν την σύνδεση στον αγώνα του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μην μεταδοθούν τα πρώτα 20 λεπτά της τελετής έναρξης στο Κατάρ.

Αυτό έκανε έξαλλο το τηλεοπτικό κοινό που έχει ξεσπάσει στο twitter κατά του καναλιού.

Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα καθώς όταν έγινε επιτέλους η σύνδεση με το Κατάρ, άρχισαν κάποια στιγμή να μεταδίδουν ένα προ-πληρωμένο ντοκιμαντέρ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα που φιλοξενεί το Μουντιάλ.

Ετσι, παρακολούθησαν ελάχιστα από την τελετή έναρξης, ενώ την ίδια στιγμή ο Γκάρι Λίνεκερ αποθεώνονταν για τον μονόλογό του από το Κατάρ όπου βρίσκεται σε ρόλο σχολιαστή, καθώς δεν δίστασε να τα βάλει τόσο με την FIFA όσο και με την χώρα, για ζητήματα διαφθοράς και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μεταξύ άλλων.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα