ΓεροΓιοβάισα: Κέιν έτοιμος για γκολ και... ρεκόρ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Κέιν έτοιμος για γκολ και... ρεκόρ!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα σας στέλνει ευχές από τη Ντόχα, αλλά και τον... πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ. Χάρι Κέιν παίξε γερά και σπάσε τα ρεκόρ.

Καλημέρα σύντροφοι, μια υπέροχη μέρα στη Ντόχα. Το μπουφάν έμεινε στην τσάντα, ο ήλιος σε καίει και η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ άρχισε Αν ενδιαφέρεστε για την κατάστασή μου, ναι, την έχω… ακούσει με τη ζέστη, αλλά όταν ξέρεις πως θα δει τον Μέσι να παίζει, τότε, όλα αλλάζουν! Σας είπα σύντροφοι, Αργεντινή, Αγγλία και στο βάθος… Ολλανδία είναι οι επιλογές μου για κατάκτηση της κούπας. Όμως τι θα συμβεί με τον πρώτο σκόρερ; Εδώ είμαι για να σας στείλω ταμείο! Αδυναμία μου ο Μέσι, καλό το 11.00, αλλά το βλέμμα μου δε φεύγει από τον Χάρι Κέιν!

Ο Άγγλος ήταν κορυφαίος σκόρερ το 2018 και τα βιβλία μου λένε, πως κανείς παίκτης δεν έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ σε δυο διαδοχικά τουρνουά. Ε, θα το κάνει ο Κέιν, ο πιο αδικημένος φορ των τελευταίων ετών, ο παίκτης που έπρεπε να είχε αρκετές κούπες, αλλά… Η Αγγλία δεν πιστεύω πως θα χάσει την πρωτιά στη φάση των ομίλων κι εκεί είναι το μυστικό! Στο 8.00 λοιπόν ο Χάρι Κέιν για πρώτος σκόρερ! Πάντως, αν σας περισσεύουν λίγα… ριγιάλ κοιτάξτε και λίγο τον Ντεπάι, το 23.00 είναι… υπέροχα ελκυστική απόδοση.

Μπορεί η πρεμιέρα να μην έχει Αργεντινή, Βραζιλία, Αγγλία, αλλά παραμένει ένα τεράστιο ραντεβού. Οι Καταριανοί θα τα δώσουν όλα με το… καλησπέρα της διοργάνωσης, άλλωστε στο «Bayt Stadium» μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9-0). Δεν θα είναι κλειστό ματς, με τους Νοτιοαμερικάνους να μετρούν μόλις μια ισοπαλία στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους σε Μουντιάλ, έχοντας τέσσερις νίκες και πέντε ήττες. Πάμε με την επιλογή να σκοράρουν και οι δυο, που τιμάται στο 2.15.

Οσο γι αυτούς που ρωτάνε που θα βρω βότκα, να ξέρετε πως υπάρχει και με 0%. Πλάκα κάνω…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα