Μέσι: Εκνευρισμένος ο Αργεντινός με τον προπονητή της Μοντερέι μετά την ήττα της Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Newsroom
Λιονέλ Μέσι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι και μερικοί από τους συμπαίκτες του στην Ίντερ Μαϊάμι φέρεται να επέπληξαν τον προπονητή της Μοντερέι, Φερνάντο Ορτίς, μετά τη σύγκρουση της ομάδας για το Κύπελλο Πρωταθλητριών CONCACAF για τα σχόλια του Ορτίς πριν τον αγώνα, σύμφωνα με τα οποία οι διαιτητές θα ευνοούσαν το Μαϊάμι!

Πριν το παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με την Μοντερέι ο προπονητής της μεξανικής ομάδας, Φερνάντο Ορτίς, υποστήριζε ότι οι διαιτητές θα ήταν κόντρα στην ομάδα του επειδή ο Λιονέλ Μέσι παίζει στην Ίντερ Μαϊάμι, ακόμα κι αν δεν ήταν στην ενδεκάδα λόγω τραυματισμού του μηριαίου.

Η Μοντερέι, μια από τις καλύτερες ομάδες του Μεξικού, έφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες με νίκη 2-1 επί της Ίντερ Μαϊάμι στον πρώτο αγώνα του προημιτελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Τα συμπεράσματα του Ορτίς αποδείχθηκαν εντελώς επισφαλή με την Ίντερ Μαϊάμι να δέχεται μια κόκκινη κάρτα και έξι κίτρινες, σε σύγκριση με τις τρεις κίτρινες για παράδειγμα που δέχθηκαν οι παίκτες της Μοντερέι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ Λίο Μέσι δεν αγωνίστηκε για την ομάδα του, παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο και μόλις ολοκληρώθηκε το ματς, εκείνος και μερικοί ακόμα συμπαίκτες του κατευθύνθηκαν προς τον Ορτίς στο τούνελ για να εκφράσουν τα παράπονά τους σχετικά με τα σχόλια που έκανε πριν τη «μάχη» των δύο ομάδων.

Οι ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά σε έναν καθοριστικό δεύτερο αγώνα την επόμενη Τετάρτη στο Μεξικό. Η κατάσταση του Μέσι για εκείνο το ματς δεν είναι ξεκάθαρη, καθώς έχει χάσει τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα πιθανώς ο μεγάλος σταρ της ομάδας να δηλώσει παρών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

MLS Τελευταία Νέα