Μπέκαμ για Μέσι: «Έβαλα τα κλάματα όταν υπέγραψε στην Ίντερ Μαϊάμι, δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Μέσι

bet365

Στη... συγκινητική για τον ίδιο μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι στάθηκε ο εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μπορεί να έχουν περάσει εννέα μήνες από όταν ο Λιονέλ Μέσι... προσγειώθηκε στη Φλόριντα και το MLS, ωστόσο η ποδοσφαιρική Αμερική εξακολουθεί να κινείται στους δικούς του ρυθμούς. Άλλωστε, η μεταγραφή του Pulga ήταν κάτι παραπάνω από μια μεταγραφή.

Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του και ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, που... ομολόγησε πως έβαλε τα κλάματα όταν «έκλεισε» ο Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι!

«Ήμουν στην Ιαπωνία μαζί με τη Βικτόρια και ήταν 4 ή 5 το πρωί, όταν το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα. Η Βικτόρια με σκούντηξε και μου είπε να το κλείσω, όμως εγώ κοίταξα τα μηνύματα και είδα ότι ο Μέσι είχε αποφασίσει να υπογράψει στη Μαϊάμι. Έβαλα τα κλάματα γιατί είναι… ο Λίο. Ξέρετε, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Τότε η Βικτόρια με ρώτησε γιατί κλαίω και αν πέθανε κάποιος.

Όταν έπρεπε να τον υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο, μέχρι να κατέβει πίστευα ότι ίσως έχουμε υπογράψει τον αδερφό του, δεν μπορούσα να το πιστέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπέκαμ.

 

MLS Τελευταία Νέα