Μέσι: Το πολύ σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε (vids)

Μέσι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι δέχτηκε ένα πολύ άτσαλο και σκληρό μαρκάρισμα στο τελευταίο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι γλιτώνοντας φθηνά έναν σοβαρό τραυματισμό.

Παρότι βρέθηκε με 2-0 πίσω, η Ίντερ Μαϊάμι κατάφερε να επιστρέψει απέναντι στο Νάσβιλ και να ισοφαρίσει σε 2-2 στις καθυστερήσεις με τον Λουίς Σουάρες παίρνοντας μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Φλόριντα για τη φάση των «16» του Champions Cup. Ένα παιχνίδι στο οποίο λίγο έλειψε ο Λιονέλ Μέσι να τραυματιστεί σοβαρά.

Σε μια διεκδίκηση της μπάλας με έναν αμυντικό του Νάσβιλ, ο Μέσι έβαλε το πόδι του για να κερδίσει την κόντρα και πάνω στη φάση δέχτηκε ένα πολύ σκληρό χτύπημα στο καλάμι με αποτέλεσμα να πέφτει στο έδαφος και να σφαδάζει από τον πόνο. Ο αμυντικός του Νάσβιλ πρόλαβε πρώτος την μπάλα, ωστόσο άθελα του βρήκε τον Μέσι πολύ άσχημα με τις τάπες.

Άπαντες στο γήπεδο σοκαρίστηκαν με την πρώτη ματιά, με το ιατρικό επιτελείο της Ίντερ Μαϊάμι να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Ο «pulga» παρέμεινε για αρκετή ώρα πεσμένος και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, γλιτώνοντας τελικά τη ζημιά.

 

MLS Τελευταία Νέα