Μέσι: Έφτασε τα 500 εκατ. followers στο Instagram - Πόσους έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Newsroom
messi_inter_miami_mls

bet365

Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι έφτασε το μισό δισεκατομμύριο followers στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, και έγινε μόλις το δεύτερο άτομο που φτάνει σε αυτό το ορόσημο.

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε μόλις το δεύτερο άτομο που φτάνει τα 500 εκατομμύρια followers στο Instagram. Η μετακίνηση του Αργεντινού στον σύλλογο του MLS Ίντερ Μαϊάμι ενίσχυσε τη διασημότητά του στις Ηνωμένες Πολιτείες και άνοιξε έναν νέο κόσμο εμπορικών ευκαιριών.

Ο 36χρονος είναι ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον πλανήτη και η μετακίνηση του στο Μαϊάμι, στο τέλος της καριέρας του, απλώς διεύρυνε την απήχησή του. Η απίστευτη δημοτικότητά του δεν έχει μεταφραστεί μόνο σε γεμάτα γήπεδα κάθε φορά που παίζει η Ίντερ Μαϊάμι, αλλά έχει επίσης αυξήσει το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα συνολικά.

Πόσους followers στο Instagram έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Για μιάμιση δεκαετία ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυριάρχησαν στο παγκόσμιο τοπίο του ποδοσφαίρου. Για επτά χρόνια βρίσκονταν στις αντίπαλες πλευρές του ισπανικού El Clásico και τα ανταγωνιστικά τους ένστικτα τους οδήγησαν σε προηγουμένως αδιανόητα ύψη. Και έτσι, η είδηση ότι ο Μέσι έφτασε το μισό δισεκατομμύριο followers στο Instagram γεννά το ερώτημα: πόσους έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Ο Μέσι είναι ο δεύτερος άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο Instagram και είναι ο παλιός του αντίπαλος που τον κερδίζει στην κορυφή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαθέτει πλέον το απίστευτο νούμερο των 662 εκατομμυρίων ακολούθων, αφού ήταν το πρώτο άτομο που έσπασε τα 500 εκατομμύρια στο Instagram.

Οι δέκα πιο δημοφιλείς λογαριασμοί στο Instagram

Ο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι οι δύο άνθρωποι με τους περισσότερους followers στο Instagram σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αθλητισμού, αλλά κανένας από τους εμβληματικούς αθλητές δεν βρίσκεται στην κορυφή της, που είναι το προφίλ της ίδιας της πλατφόρμας με 669 εκατομμύρια followers. Αυτό σημαίνει ότι ο Ρονάλντο απέχει μόλις 7 εκατομμύρια από την απόλυτη πρωτιά.

Ακολουθεί η πλήρης πρώτη δεκάδα των λογαριασμών με τους περισσότερους followers:

Instagram: 669 εκατομμύρια

Κριστιάνο Ρονάλντο: 662 εκατομμύρια

Λιονέλ Μέσι: 500 εκατομμύρια

Σελένα Γκόμεζ: 429 εκατομμύρια

Κάιλι Τζένερ: Jenner: 400 εκατομμύρια

Dwayne "The Rock" Johnson: 397 εκατομμύρια

Αριάνα Γκράντε: 380 εκατομμύρια

Κιμ Καρντάσιαν: 364 εκατομμύρια

Μπιγιονσέ: 320 εκατομμύρια

Κλόε Καρντάσιαν: 310 εκατομμύρια

 

MLS Τελευταία Νέα