Πικέ: «Δεν υπάρχουν πια αμφιβολίες, ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

Newsroom
Πικέ: «Δεν υπάρχουν πια αμφιβολίες, ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ πιστώνει στον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, την «επέκταση του ποδοσφαίρου» μετά μεταγραφή του Αργεντινού στην Ίντερ Μαϊάμι και τον χρίζει GOAT.

Ο Ζεράρ Πικέ έπλεξε το εγκώμιο του επί χρόνια συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι και τόνισε ότι η μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι το περασμένο καλοκαίρι συνέβαλε σημαντικά στην επέκταση του αθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πρώην αμυντικός των «Μπλαουγκράνα» και της Εθνικής Ισπανίας έχρισε επίσης τον Μέσι «GOAT» μια για πάντα μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Μιλώντας στο ESPN, ο Πικέ είπε: «Βλέπω τον Λέο χαρούμενο, εκπλήρωσε όλα του τα όνειρα όταν άρχισε να παίζει. Το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν η επιτομή των πάντων και νομίζω ότι στο Μαϊάμι επεκτείνει το ποδόσφαιρο. Με την εικόνα του και το γεγονός ότι παίζει στο MLS, έκανε τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποκτήσουν δύναμη».

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου ήθελε ο Μέσι να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Ειδικά λόγω όσων αμφισβήτησαν την καριέρα του και έλεγαν ότι τού έλειπε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ανέβασε την Μπαρτσελόνα σε άλλη διάσταση», πρόσθεσε.

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ζεράρ Πικέ ήταν εκείνος που υποκίνησε την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, κι ο σταρ της Αργεντινής τον αποκάλεσε τότε «Ιούδα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

MLS Τελευταία Νέα