Λιονέλ Μέσι: Νέες φήμες απιστίας, με πρώην του Νεϊμάρ να δημοσιεύει μηνύματα του Αργεντινού

Newsroom
Μέσι

bet365

Φουντώνουν και πάλι τα σενάρια περί απιστίας του Μέσι, με την influencer και πρώην του Νεϊμάρ, Φερνάντα Κάμπος, να δημοσιεύει συνομιλία που φέρεται είχε με τον Λίο.

Οι φήμες ότι ο Λίονελ Μέσι ήταν άπιστος στην επί σειρά ετών σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο, είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου τελευταία. Θυμίζουμε ότι δημοσίευμα «βόμβα» από τη Βραζιλία ανέφερε ότι ο Αργεντινός απάτησε την Αντονέλα με γνωστή δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής.

Οι Βραζιλιάνοι τόνιζαν ότι η δημοσιογράφος είναι ο λόγος που την τελευταία περίοδο το ζεύγος περνάει σοβαρή κρίση και βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου. Το πασίγνωστο ζευγάρι ωστόσο έδειξε να μη δίνει σημασία στα δημοσιεύματα, συνεχίζοντας τις κοινές εξόδους.

Νέες φήμες για απιστία του Μέσι

Αφού η... σκόνη καταλάγιασε όμως, ανάρτηση της influencer και πρώην συντρόφου του Νεϊμάρ Φερνάντα Κάμπος ταράζει και πάλι τα νερά! Η πρώην του Βραζιάνου δημοσίευσε συνομιλία που φέρεται να είχε στο Instagram με τον Μέσι.

Σε αυτή ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής φέρεται να της γράφει: «Πού μπορώ να σε γνωρίσω; Μένεις στη Βραζιλία;», ενώ σύμφωνα με την ίδια, οι δυο τους άρχισαν μιλούν όταν: «Ο Μέσι είδε και εκτίμησε μια από τις ιστορίες μου πριν από πέντε ημέρες».

Να αναφέρουμε εδώ ότι η Φερνάντα Κάμπος ήταν αυτή που είχε αποκαλύψει ότι ο Νεϊμάρ απάτησε την Μπρούνα Μπιανκάρντι, όταν ήταν έγκυος στο παιδί τους.

 

MLS Τελευταία Νέα