Μέσι - Αντονέλα: Το μυστικό για τα χαμόγελα του Λιονέλ στο Μαϊάμι

Newsroom
messi

bet365

Το μυστικό για το χαμόγελο του Λιονέλ Μέσι στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκαλύπτεται καθώς ο Αργεντινός δείχνει να λατρεύει τη ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Λιονέλ Μέσι δείχνει πιο σίγουρος για την επιλογή του να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι και κανείς άλλος από τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούτσο δεν πρέπει να πιστωθεί την επιτυχία του στην Αμερική. H επί χρόνια σύντροφός του τον βοηθά να τακτοποιηθεί, να ανακαλύψει πράγματα για το Μαϊάμι, όπως τα καλύτερα μέρη για φαγητό και απόλαυση, καθώς και να βελτιώσει την εμφάνισή του και την εικόνα του έξω από το γήπεδο.

Ο Γκιγιέμ Μπαλαγκέ, Ισπανός δημοσιογράφος, αποκάλυψε στο BBC Sport πράγματα για την προσαρμογή του Μέσι στη ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν έληξε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας είπε αντίο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αντί να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, επέλεξε να πάει με τον αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μπέκαμ στο MLS.

Τώρα έχει ήδη γευτεί τον θρίαμβο του Leagues Cup στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του μετά από μια δύσκολη περίοδο στη Γαλλία.

«Τώρα έχει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αν και δεν ήταν αυτό που ήθελε, αλλά κάτι που του εμπιστεύτηκαν από την ομάδα. Και με την αυξανόμενη ζήτηση για οτιδήποτε σχετίζεται με τον Μέσι που μπορεί να γεμίσει στήλες και χρόνο μετάδοσης, οποιαδήποτε έξοδος δημόσια αποδεικνύεται... δύσκολη. Όταν έφτασε για πρώτη φορά, φωτογραφήθηκε να επισκέπτεται το σούπερ μάρκετ. Αυτό δεν είναι πλέον δυνατό γιατί όλοι γνωρίζουν ότι βρίσκεται στην πόλη, ακόμα και εκείνοι που δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο», είπε ο Μπαλάνγκε.

«Εν τω μεταξύ, είναι αφοσιωμένος στην ομάδα. Πέταξε στο Παρίσι για την τελετή της Χρυσής Μπάλας, φτάνοντας στις 8 το πρωί της Δευτέρας και πέταξε πίσω στο Μαϊάμι αμέσως μετά τα πρώτα λεπτά της Τρίτης για να επιστρέψει για προπόνηση. Είναι φυσικά μέλος στην ομάδα WhatsApp των παικτών, όπου μοιράστηκε μερικά από τα εισιτήρια του αγώνα με όσους τα χρειάζονται». πρόσθεσε ο Ισπανός ρεπόρτερ και φυσικά στάθηκε και στην παρουσία των παλιών του συμπαικτών, Τζόρντι Άλμπα και Σέρτζιο Μπουσκέτς, που έχουν κάνει την προσαρμογή του στον σύλλογο πολύ πιο εύκολη υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι ο σάλος που ξέσπασε με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απιστία του Λιονέλ Μέσι προς την Αντονέλα Ροκούτσο με την δημοσιογράφο Σόφι Μαρτίνες φαίνεται πως καταλαγιάζει πριν καν πάρει διαστάσεις.

Η κοινή εμφάνιση του Μέσι με την Αντονέλα και τα παιδιά τους στην Disney, αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις που αναφέρουν πως το βίντεο από το οποίο ξεκίνησε όλο αυτό έχει τελικά υποστεί επεξεργασία βάζουν τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών.

 

MLS Τελευταία Νέα