Λιονέλ Μέσι: Σενάριο για εξάμηνο δανεισμό του στη Σαουδική Αραβία

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

bet365

Σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι η Σαουδική Αραβία θέλει... εκτός μεταγραφικής περιόδου να πάρει τον Λιονέλ Μέσι με τη μορφή δανεισμού, από τη στιγμή που η Ίντερ Μαϊάμι δεν θα παίξει άλλο ματς μέχρι τον Φεβρουάριο.

Η Σαουδική Αραβία μέσω της Αλ Χιλάλ προσέφερε μυθικό συμβόλαιο στον Λιονέλ Μέσι ύψους 400 εκατομμύριων ευρώ όταν έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέλεξε το MLS και την Ίντερ Μαϊάμι.

Η ομάδα του Pulga έμεινε εκτός play-offs του πρωταθλήματος, ο Αργεντινός δεν θα έχει αγωνιστική υποχρέωση μέχρι τον Φεβρουάριο και ο Ρούντι Γκαλέτι έφερε στην επιφάνεια ένα... τρελό σενάριο! Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο οι Σαουδάραβες θέλουν να κάνουν ακόμα ένα «μπαμ» και να προσφέρουν ακόμα περισσότερη λάμψη στο πρωτάθλημα τους, φέρνοντας τον αρχηγό της Αλμπισελέστε στη Saudi Pro League, έστω και με εξάμηνο δανεισμό, εκμεταλλευόμενοι την αγωνιστική του απραξία.

Φυσικά αυτή θα είναι μια κίνηση που απαιτεί και αλλαγή κανονισμών, καθώς η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί. Πρόκειται για σενάριο που δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες όμως σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Italia αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα