Ίντερ Μαϊάμι μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μέσι, για πρώτη φορά στα ροζ ο Αργεντινός (vid)

Νίκος Κικίδης
Μέσι

bet365

Παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι... και με τη βούλα ο Λιονέλ Μέσι, με το κλαμπ του MLS να ανακοινώνει την απόκτησή του μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο «βαμμένο» στα ροζ.

Έπειτα από 19 χρόνια ατόφιας μαγείας στα γήπεδα της Ευρώπης, ο Λιονέλ Μέσι αλλάζει ήπειρο για να διδάξει μπάλα και στο αμερικανικό κοινό. Όπως είχε γίνει γνωστό κι από τον ίδιο, ο Αργεντινός θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι που ανακοίνωσε πλέον το πολύκροτο deal.

Με μουσική επένδυση το «Muchachos», το περίφημο τραγούδι που χρωμάτισε την πορεία της Αργεντινής μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ, οι Αμερικάνοι παρουσίασαν τον Μέσι μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο όπου επικράτησε το... ροζ.

Πλέον σειρά παίρνει η παρουσίαση του Μέσι, η οποία είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/7) μπροστά σε 18.000 οπαδούς.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η Ίντερ Μαϊάμι είχε ανάψει το πράσινο φως για εργασίες στο γήπεδο για την αύξηση της χωρητικότητας και την προσθήκη νέων κερκίδων που θα επιτρέψουν μια ατμόσφαιρα ανάλογη του ονόματος του Αργεντινού.

Φυσικά το «10» στην πλάτη που τον συνόδευε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του επιστρέφει μετά τη δίχρονη απουσία του κατά την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον 36χρονο να επιλέγει ξανά το νούμερο που συνδέθηκε μαζί του όσο κανένα.

 

MLS Τελευταία Νέα