Λουίς Σουάρες: Συμφωνία με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι

Newsroom
Λουίς Σουάρες: Συμφωνία με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι

bet365

Ο Λουίς Σουάρες έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει στην Νασιονάλ και σύμφωνα με καταλανικό μέσο υπάρχει συμφωνία με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι για να αγωνιστεί εκεί μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο 35χρονος Ουρουγουανός σέντερ φορ επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε το φετινό καλοκαίρι, όμως δεν θα μακροημερεύσει εκεί. Αυτό το γνωρίζαμε ήδη, όμως τώρα το «Rac1.cat» αποκάλυψε και την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Πρόκειται για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι του MLS, στους οποίους αγωνίζεται και ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Ρίκι Πούιγκ. Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί κι αυτό ίσως χαλάσει και τα σχέδια της Ίντερ Μαϊάμι για τον Λιονέλ Μέσι, αφού οι δυό τους έκαναν σκέψεις για να παίξουν μαζί στην Αμερική.

Τους δύο παίκτες συνδέει βαθιά φιλία ενώ εξαιρετικές σχέσεις έχουν και οι γυναίκες και τα παιδιά τους. Όμως, η απόσταση του Λος Άντζελες με το Μαϊάμι είναι τεράστια και γι' αυτό μία διαφαινόμενη μεταγραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ προς την άλλη όχθη του Ατλαντικού έχασε ένα «συν» της.

Με την Νασιονάλ φέτος έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές σκοράροντας τέσσερα τέρματα και μοιράζοντας τρεις ασίστ και περιμένει να βρίσκεται κανονικά στις κλήσεις της Ουρουγουάης για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα